Acasa   -  Alte servicii - Constanta - SaveTheDate

SaveTheDate

Constanta | Constanta

SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate
SaveTheDate

Despre | SaveTheDate

Event Planning
Este un serviciu nou în România, un serviciu în care o persoană sau o echipă se ocupă în întregime de organizarea unui eveniment. Și când spunem că se ocupă de tot, ne referim chiar la tot, de la alegerea temei pentru eveniment până la logistica necesară unui eveniment reușit.

Bineînțeles, aceste alegeri se fac împreună cu inițiatorii evenimentului: mirii, părinții, sărbătoritul, etc.

Avantajul unui astfel de serviciu de event planning este acela că există o persoană, un event planner, care planifică și execută toate cele necesare evenimentului, acesta își asumă responsabilitatea pentru orice aspect creativ, tehnic sau logistic.

Agendă My Wedding
O agendă completă și extrem de utilă care să te ajute să îți organizezi nunta până în cel mai mic detaliu. Un wedding planner al miresei pentru organizarea nunții, care oferă următoarele avantaje:
Îți oferă foarte multe informații la care nu te-ai fi gândit.
Îți amintește de toate demersurile pe care trebuie să le faci până la marele eveniment.
Este simplă și îți arată toți pașii de urmat, chiar cu un an sau doi înainte.
Te ajută să te organizezi eficient în ziua nunții și să ții toate informațiile la un loc.

Sunet
Sunetul este esențial pentru orice eveniment. Dacă nu există un sistem de sonorizare eficient este posibil ca muzica să nu se audă bine, transformând evenimentul dintr-unul perfect, într-unul ce îi va face pe invitați să aibă amintiri neplăcute. Noi vă oferim cele mai bune sisteme, pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul memorabil, folosind vârful de gamă în acest domeniu.

Lumini
Iluminarea evenimentului este atât de fundamentală și totuși atât de des neglijată. Atenția la detalii face diferența între un eveniment mediu și unul extraordinar. Prin noi vă puteți asigura că evenimentul dumneavoastră o să se ridice la așteptările tuturor, tocmai de aceea vă oferim diferite soluții pentru un spectacol de lumini ideal pentru locația aleasă.

Lumini Arhitecturale
Iluminatul poate aduce o valoare emoțională arhitecturii, ceea ce ajută la crearea unei experiențe pentru participanții la eveniment. Viziunea este cel mai important sens prin care ne bucurăm de arhitectura locației alese, iar iluminarea îmbunătățește și mai mult modul în care percepem arhitectura.

Scenă
Pur și simplu face ca evenimentul să decurgă întocmai planului, aceasta oferă mult mai mult loc pentru DJ sau band, punându-i pe aceștia într-un loc în care să fie vizibili pentru toți invitații.

Ecran LED
Folosite pentru proiectarea unor imagini, păstrează luminozitatea indiferent de lumina ambientală sau lumina naturală. Acestea au capacitatea de a produce o imagine mai vibrantă și cu un impact mai bun pentru toți spectatorii.

DJ
Este persoana care coordonează întregul eveniment, acesta este cel care se asigură că genurile muzicale sunt pe gustul tuturor invitațiilor, alternând genurile pentru a acoperi toate cerințele invitațiilor. Un DJ profesionist va asigura succesul unui eveniment, indiferent de genul acestuia și va lăsa o amintire plăcută tuturor participanților.

MC
Acesta, mai presus de orice este un entertainer în adevăratul sens al cuvântului. Pe lângă DJ, el este cel de care depinde atmosfera evenimentului, cu cât acesta este mai bun și mai implicat, cu atât evenimentul va fi unul de succes.

Saxofonist
Va crea o atmosferă aparte, selectă, iar muzica și timbrul unui saxofon, sunt cu siguranță unice, inconfundabile și de neînlocuit. Astfel veți putea să dansați pe muzica preferată, să ciocniți un pahar de șampanie sau să socializați în improvizațiile unui saxofonist de excepție, într-un cadru unic, select pe o muzică în surdină cântată la saxofon.

Trompetist
Acesta va crea o atmosferă unică la eveniment, prin notele sale muzicale reușind să producă un moment cu adevărat special pentru toți invitații.

Violoniști
Există ceva despre sunetul de vioară care emană doar romantism, perfect pentru orice gen de eveniment. Violoniștii pot primii oaspeții, încântându-i cu notele elegante produse de instrumentele acestora.

Band / Artist
Prezența fizică a unor artiști, frumusețea și talentul acestora aduc un plus de vitalitate, energie și diversitate, iar invitații tind să se simtă mai confortabil. Muzica live fiind mult mai apreciată de cei ce preferă autenticitatea.

Dansatori
Ei vor crea și vor întreține atmosfera și în afară de dansurile lor profesioniste cel mai impresionant aspect este acela că în show-urile lor pot exista părți în care ei implică în spectacol și invitații tăi, ridicându-i la dans.

Hostess
Sunt persoanele ce se ocupă de o primire ca la carte a invitaților, cu un zâmbet larg și cu o atenție sporită vor fi cele ce se ocupă de bunăstarea invitaților, asigurându-se că aceștia cunosc întocmai locurile la masă și toate serviciile de care beneficiază.

Ursitoare
Actrițe ce interpretează un scenariu personalizat, în versuri concepute special pentru bebelușul dumneavoastră, un spectacol original cu coregrafii deosebite creat de scenariști și regizori cu experiență în teatru.

Coregraf
Un dansator de excepție, ce se va asigura că dansul mirilor va fi exact cel visat, chiar și de cei mai neîndemânatici.

Cabină Foto
Este o atracție pentru toate evenimentele, indiferent că vorbim de o nuntă, botez, majorat sau chiar evenimente corporate. Amuzante, serioase, de cuplu sau de grup, acestea vor rămâne mereu în amintirea invitaților, fie în format fizic, fie în format digital atât ca poză, cât și sub formă de GIF.

Artificii de Interior
Un must-have al oricărui eveniment, fie că vorbim despre dansul mirilor, fie că vorbim despre prezentarea tortului, artificiile de interior sunt nelipsite din cadrul oricărui eveniment.

Artificii de Exterior
Oferă un efect impresionant și pot fi folosite la orice tip de eveniment, efectul acestora este unul de lungă durată și poate oferi o experiență plăcută oricărui invitat, indiferent de vârsta acestuia.

Tun cu Confetti
Creează o imagine specială, unică și de mare impact, pe care orice fotograf o va pune în valoare. Este cea mai nouă și mai elegantă metodă de a deschide seara la o nuntă și o putem recomanda și pentru momentul servirii tortului.

Fum Greu / Gheață Carbonică
Creează un efect special pentru dansul mirilor, prezentarea tortului sau orice alt tip de eveniment, lansări de produse etc. Gheața carbonică este folosită în paharele de băutură pentru a crea un efect impresionant.

Mașină de Baloane
Folosită la orice tip de eveniment creează o atmosferă spectaculoasă și atrăgătoare, indiferent de vârstă.

Porumbei
Sunt folosiți la orice tip de eveniment: aniversări, deschideri de magazin, evenimente sportive, nunți și multe altele. Sunt un simbol al speranței, al iubirii, eliberarea lor va fi un moment frumos, iar pozele vor arăta spectaculos.

Fruit Bar
Acesta este unul din cele mai cerute elemente la evenimente, tocmai datorită prospețimii pe care o oferă și mai ales aspectului plăcut creat de cromatica și nuanțele puternice ale fructelor, dar și operelor de artă create de maeștrii în arta sculptatului în fructe.

Candy Bar
Folosit pentru a îndulci toți participanții la eveniment, dar și pentru a crea un cadru excelent pentru poze. Acesta este printre cele mai importante elemente pentru un eveniment reușit.

Cheese Bar
Este cel mai nou trend în materie de evenimente, tocmai prin faptul că aduce rafinamentul și gustul franțuzesc, gust care îi va încânta până și pe cei mai pretențioși oaspeți.

Prosecco Bar
Creează un mediu elegant de primire a oaspeților, unde aceștia se pot bucura de un pahar de Prosecco.

Free Bar
Fie că vorbim de cocktail-uri, shot-uri, băuturi răcoritoare sau orice altă combinație, barmanii noștrii profesioniști vă vor sta la dispoziție pe întreg parcursul evenimentului cu un sortiment de băuturi rafinate.

Lemonade Bar
Varianta ideală pentru răcorirea unei atmosfere incendiare. Oferiți invitaților o surpriză fresh care se va dovedi foarte populară.

Cigar Bar
Un colț al gentlemanilor, care vor să se bucure de experiența oferită de un trabuc veritabil.

Donut Bar
Alternativa la fel de dulce a Candy Bar-ului, pentru cei ce vor să iasă din tiparele evenimentelor clasice, gogoșile oferă o notă de modernism evenimentului dumneavoastră.

Fântână de ciocolată
Indispensabilă oricărui iubitor de dulce. Aceasta va deveni punctul de atracție al petrecerii și va garanta reușita. Fântana de ciocolată vă permite savurarea deliciosului desert alături de fructe și nu numai.

Fântână de șampanie
Fără îndoială va atrage atenția tuturor invitaților ce doresc să servească un pahar de șampanie la sosire

Living Table
Invitații vor fi serviți într-un stil aparte, fiind asistați de o persoană ce va respecta tema evenimentului.

Tort
Acest element va fi cu siguranță în centrul atenției, tocmai din acest motiv el trebuie să fie grandios și foarte gustos, prezentarea este la fel de importantă și trebuie făcută într-un cadru festiv.

Aranjamente florale
Fiecare eveniment are o notă distinctivă, care-l individualizează, îi conferă farmec și atractivitate. Aranjamentele florale pot garanta succesul unui decor de poveste.

Table number
Un element de decor mic, dar totuși foarte semnificativ. Aceste Place Card-uri ajută invitații să se poziționeze la masă.

Mărturii
Oferă invitațiilor o amintire ce va păstra vie experiența unui eveniment reușit.

Invitații și plicuri
Un element indispensabil pentru un eveniment de succes, cu cât este mai elegant, discret și mai inedit, cu atât este mai bun.

Meniuri
Vor prezenta invitaților într-un mod elegant bucatele alese și free bar-ul.

Litere Volumetrice
Sunt alegerea perfectă pentru a atrage atenția. Sunt foarte folosite la evenimente de lansare și petreceri, datorită impactului vizual puternic. Sunt spectaculoase și adaugă o notă specială oriunde sunt amplasate.

Panouri Florale
Oferă evenimentului un ton de eleganță și o pată de culoare care pot să întâmpine invitații la intrare sau într-un colț special amenajat, purtându-i spre o lume de poveste, o lume magică a florilor.

Panou Foto
Cel mai popular sistem expozițional la nivel mondial. Oferă un impact vizual deosebit, perfect pentru a fi folosit ca fundal la diferite evenimente sau pentru a promova diverse branduri și produse.

Baloane
Frumoase, colorate, arată bine în poze și fac impresie bună. Se pot folosi la orice tip de eveniment.

Foto
Oricum ar fi, fotografiile sunt destinate să surprindă un moment în timp, într-o formă tangibilă – la nivel sentimental, pentru a aminti momentul, și la nivel corporativ, pentru a promova afacerea sau pentru a atrage clienții în afaceri. Include și ședința foto separată, includerea tuturor momentelor fie că vorbim de cununia civilă/religioasă sau de ședința foto “Trash the Dress”.

Video
Pentru a surprinde întregul eveniment, la cel mai profesionist nivel este nevoie de un videograf cu experiență și viziune.

Albume Foto
Reprezintă cea mai elegantă metodă pentru a păstra amintirea unui eveniment din viața cuiva.

Scaune Chiavari
Scaune foarte ușoare, cu un aspect elegant și foarte comode. Se pot folosi în exterior cât și în interior, indiferent de natura evenimentului fiind potrivite pentru orice tip de eveniment.

Scaune Personalizate
Pentru cununia civilă, pentru scaunele dedicate mirilor, nașilor aveți opțiunea de a le personaliza cum doriți.

Limuzină & Mașini de Epocă
Perfecte pentru orice tip de eveniment, fie că este vorba despre o nuntă, botez, balul bobocilor, banchet, petreceri private sau chiar transfer aeroport, conferă evenimentului tău o notă de eleganță.

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru SaveTheDate!

Cere o oferta

Persoana Contact

Nicula Dragoș

Telefon: 0721408042

Email: office@savethedate.ro

Adresa: Strada Grănicierului, numărul 8, Constanța, România, Constanta, Constanta

Web: https://www.savethedate.ro