Acasa   -  Salon - Bihor - Ambasador

Ambasador

Bihor | Oradea

Minim persoane 50
Maxim persoane 500
Ambasador
Ambasador
salon nunta Ambasador Oradea
salon nunta Ambasador Oradea
sala nunta Ambasador Oradea
sala nunta Ambasador Oradea
nunta la Ambasador Oradea
nunta la Ambasador Oradea
Ambasador
Ambasador
Ambasador
Ambasador
Ambasador
Ambasador

Despre | Ambasador

Sala de evenimente Ambasador Oradea este creata din inspiratia unor designeri cu recunoastere internationala, influentati de luxul celor mai prestigioase sali de evenimente din orient.

Ambasador Oradea este locul ideal pentru orice eveniment deosebit din viata ta. Este locul unde vei putea sa iti impresionezi invitatii prin calitatea desavarsita a fiecarui detaliu.

Arta gastronomica este asigurata de catre chefi, care au participat la concursurile nationale si internationale de gastronomie si care le-au adus acestora numeroase premii si recunoasterea atat in plan national cat si pe plan international. Priceperea si experienta acestora este pusa la dispozitia oaspetilor cu ajutorul unor meniuri de exceptie.

Ambasador Oradea are o capacitate de aproximativ 550 persoane. Avem posibilitatea ca prin impartirea salii, sa creem doua sali, una cu o capacitate de pana la 150 persoane si cea de a doua cu o capacitate de pana la 350 persoane. In acest fel, orice tip de eveniment, indiferent de numarul de invitati, va putea fi organizat in cele mai bune conditii. Am intentionat ca prin aceasta compartimentare sa putem organiza orice tip de eveniment inrtre 50 si 550 de persoane.

Echipa de ospatari si barmani este atent aleasa astfel incat servirea sa fie facuta la cele mai inalte standarde. Dorim ca evenimentul dumneavoastra sa fie unic, astfel incat invitatii sa se simta ca si cum au evadat din cotidian si sunt invitatii unor persoane de rang regal.

Sala de evenimente Ambasador Oradea este amplasata in incinta Oradea Shopping City si dispune de o generoasa parcare de pana la 1000 locuri. In acest fel invitatii dumneavoastra vor fi scutiti de momentele neplacute cand doresc sa isi parcheze masina. Totodata, Ambasador Oradea, dispune de o terasa superba de unde invitatii dumneavoastra vor putea admira focurile de artificii sau panorama orasului.

Ambasador Oradea este sala ideala si pentru organizari de evenimente corporate, conferinte, seminarii, intalniri si diverse lansari de produse. Aici veti intalni o echipa profesionista care se va ocupa ca evenimentul dumneavoastra sa se ridice la cele mai inalte standarde.

Detalii

Minim persoane50
Maxim persoane500
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Ambasador!

Cere o oferta

Persoana Contact

Ambasador

Telefon: 0741 222 000

Email: office@ambasadororadea.ro

Adresa: Bihor, Oradea

Web: ambasadororadea.ro