Acasa   -  Salon - Gorj - Anna Events

Anna Events

Gorj | Targu Jiu

Maxim persoane 1200
Stil Clasic
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events
Anna Events

Despre | Anna Events

Se apropie un moment important din viata dvs si vreti sa-l sarbatoriti cum se cuvine? O nunta, un botez, o aniversare, un bal, un banchet sau o petrecere pe care n-ati vrea s-o uitati vreodata?
Anna Events din Targu Jiu, centrul de evenimente de lux, este proiectat pentru a pune în scenă cu fidelitate și rigurozitate detaliile specifice pentru organizarea de nunți, botezuri, baluri, dineuri și recepții.

Sala Mare - Sala pentru evenimente de pe Insulita este locul ideal si intim pentru cele mai importante sarbatoriri din viata dvs. Construit in principal din sticla si captusit cu valuri de panze albe care atarna unduios, da senzatia de spatiu magic ireal care aminteste de atmosfera basmelor cu zane si nunti regale.
Sala Ronda - Sala rondă este alegerea perfectă pentru cei care iși doresc o altfel de nunta, elegantă, exclusivistă, cu stil și rafinament.Un loc special creat, cu toate facilitățile necesare atat mirilor, cat și invitaților lor.
Sala Nouă - Sala nouă a fost special realizată pentru cei care iși doresc un eveniment de excepție. Perfecțiunea nu este doar un simplu concept, ea poate fi atinsă prin standardele pe care ți le autoimpui.

Indiferent de tipul întâlnirii pe care o organizezi, avem o sală de conferință în cadrul Complexului Anna Events perfectă pentru evenimentul tău. Fie că e vorba de o reuniune de afaceri la nivel înalt, de un seminar sau training, de organizarea unei intâlniri importante de afaceri sau de o iesire cu colegii intr-un cadru informal, echipa noastră va avea grijă de toate detaliile, pentru ca tu să te poți concentra asupra lucrurilor importante.
Te invităm să alegi sala de conferință din cadrul complexului, cea mai potrivită: Sala Mare, cu o capacitate de pana la 1200 de persoane, Sala Ronda: care găzduiește pana la 700 de invitați, sau Sala Mica, pentru reuniuni restrânse cu o capacitate de maxim 100 persoane.

Detalii

Maxim persoane1200
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Anna Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Anna Events

Telefon: 0744.692.166

Email: rezervari@annaevents.ro

Adresa: Insulita Jiului, Gorj, Targu Jiu

Web: annaevents.ro