Acasa   -  Fotografie - Brasov - AP-Studio

AP-Studio

Brasov | Brasov

AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio
AP-Studio

Despre | AP-Studio

AP-Studio este o echipă de profesioniști cu o experiență de peste 10 ani de activitate care se ocupă de imaginea dvs.
Echipamentele de care dispunem, pasiunea și experiența noastră vă garantează servicii foto-video de calitate.

Suntem alături de voi începând cu primele ore ale zilei de la pregătirea mirilor până la ultimul moment al nunții și surprindem cele mai frumoase emoții, lacrimi și fericire.
Pregătirea mirelui și a miresei, momentul în care deveniți soț și soție, cununia religioasă, ședința foto de minim o oră și mega petrecerea sunt în prim-planul obiectivelor noastre și ne vor pune creativitatea la încercare.
Părinții, frații, bunicii și invitații vor fi bineînțeles surprinși în cele mai frumoase ipostaze.
Emoția zilei va fi mult prea mare pentru a vă aduce aminte de toate momentele marelui eveniment, de aceea un fotograf și 2 cameramani vor fi permanent alături de voi pentru a capta clipe pe care le veți retrăi doar atunci când veți viziona albumul și filmul nuntii.

Investiția în aparatura profesională Nikon Fullframe, obiective profesionale seria G nanocristal, camere Sony FullHD cu 3 senzori cmos, steadycam, slidere, macara, sunet profesional și multe accesorii foto-video alături de experiența și implicarea noastră maximă, ne ajută să surprindem momentul fidel în cele mai bune condiții.

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Oferte speciale

VIDEO varianta 1

Valabila in perioada: 2020-05-01 - 2021-01-31

nunta dvs. filmată cu o cameră cinematică DSLR FULL HD (înaltă definiție a imaginii) un cameraman pe toată durata evenimentului care filmează cele mai importante momente o cameră DSLR HD cu senzor cinematic în ziua nunții obiective ultraprofesionale 50 mm /f1.4, 12-35mm, 70-200 mm, 24-70 mm filmare cu slider cinematic Konova pentru miscări fluide steadycam Glidecam HD 2000 folosit în cinematografie sunet din mixer și lavalieră la preot montaj video profesionist de aprox. 4 ore 2 set-uri BLU-RAY cu aprox. 4 ore de montaj cu filmare FULL HD un stick usb de 32 G cu aprox. 4 ore de montaj cu filmare FULL HD rezumatul nunții - clip-ul artistic pe melodia preferată

FOTO varianta 1

Valabila in perioada: 2020-05-01 - 2021-01-31

un fotograf pe toată durata nunții (inclusiv ședința foto artistică cu mirii din ziua evenimentului) un aparat foto Nikon Full-frame și obiective profesionale în ziua nunții concepția grafică a colajelor prelucrarea fețelor din colaje (se reduc ridurile și cearcănele) album DIGITAL (foto-carte) mărimea 25 x 76 cm cu copertă din piele ecologică sau textură cu 25 colaje album de buzunar DVD cu toate fotografiile din ziua nunții (peste 1000 buc.)

Reviews

Nu exista Reviews pentru AP-Studio!

Cere o oferta

Persoana Contact

AP-Studio

Telefon: 0756.090.009

Email: andreipaulet@yahoo.com

Adresa: Calea București, nr. 47, Brasov, Brasov

Web: ap-studio.ro