Acasa   -  Restaurant - Buzau - Aqua Max

Aqua Max

Buzau | Buzau

Minim persoane 50
Maxim persoane 450
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max
Aqua Max

Despre | Aqua Max

In cadrul Complexului Aqua Max, Restaurant AQUA MAX va ofera conditii ideale pentru organizarea evenimentelor importante pentru dvs. in doua sali ce au capacitati de la 50 la 150 de locuri (Salon Golden) si pana la 450 de locuri (Salon Royal), unde puteti organiza de la o mica si cocheta sarbatorire a zilei de nastere, la petreceri de nunta sau botez si pana la elegante evenimente din viata unei firme.

Amenajarea salilor se face personalizat pentru fiecare client in parte, conform cerintelor acestora. Se asigura muzica ambientala si meniurile prestabilite pentru toti invitatii.

Bucatele alese imbina savoarea mancarurilor traditionale cu gustul si aroma inconfundabila a celor mai alese bauturi. Savoarea preparatelor, pregatirea bucatarilorsi a ospatarilor, ambianta cu tot ceea ce presupune acest lucru, alaturi de preturile mici, ne fac sa ne declaram fara nicio ezitare unul dintre cele mai cautate restaurante din zona. Daca dvs. nu ati incercat pana acum preparatele noastre, va asteptam cu inima si bratele deschise sa ne traceti pragul.

Detalii

Minim persoane50
Maxim persoane450
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Aqua Max!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0726696904

Email: contact@restaurantaquamax.ro

Adresa: Str. Unirii Nord (dupa XXL, langa cartierul Orizont), Buzau, Romania, Buzau, Buzau

Web: http://www.restaurantaquamax.ro/