4 recomandari pentru a va bucura de o nunta perfecta

Publicat de EVENTIST 06.11.2019

Cu certitudine nunta este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata de familie. Atat mirii, cat si parintii, nasii si invitatii doresc sa aiba parte de o experienta cat mai placuta, organizata cu mare atentie la fiecare detaliu. Pentru a va bucura de o nunta perfecta este bine sa va pregatiti cu mult timp inainte o lista, pe care sa treceti toate aspectele implicate si de care sa va tineti cu strictete.

Iata mai jos cateva detalii importante pe care sa le aveti in vedere:


  • Conceptul sau tematica evenimentului

Cu toții stim ca cele mai multe nunti se desfasoara dupa acelasi tipic. Sunt frumoase, sunt poate impecabile, dar parca prea sunt toate la fel. Daca intentionati sa iesiti un pic din tipare si sa dati o nota de originalitate celei mai importante petreceri din viata voastra de cuplu, incercati sa va ganditi la o tematica, care sa spuna ceva despre gusturile si pasiunile voaste. Atat voi cat si invitatii vostri veti pastra altfel amintirea acestui eveniment. Organizarea unei nunti la castel, pe un yacht, la malul marii, in boho style, campeneasca, la un salon ce poate fi personalizat pot fi idei foarte apreciate, care nu necesita neaparat un buget mai mare.


  • Rezervati din timp locatia adecvata tematicii alese

Daca nu va decideti din timp si amanati alegerea pana gasiti un moment convenabil, s-ar putea sa ratati locatia cea mai potrivita. In functie de tematica si de concept, veti avea ceva de cautat pentru a gasi cel mai adecvat local sau pentru a alege o sala care sa poata fi amenajata perfect, conform intentiilor si gusturilor personale. Daca stiti exact ce vreti si ati identificat si locul, atunci nu mai pierdeti nicio secunda și sunati pentru rezervare.


  • Apelati la o firma specializata in organizarea de nunti

Daca nu aveti timp si nu vreti sa va bateti prea mult capul cu pregatirea acestui eveniment și doriti sa iasă impecabila, cel mai bine este sa lucrati cu o firma specializata in organizarea de astfel de evenimente. Personalul experimentat dispune de know-how-ul necesar si poate prevedea mult mai bine toate provocarile ce pot sa apara. Un aspect important pe care trebuie sa-l aveti în vedere in acest caz este sa purtati o discutie serioasa și cat mai detaliata despre toate aspectele pe care le considerati esentiale.


  • Fiti atenti la toate detaliile si aspectele implicate

In cazul in care considerati ca va putei ocupa singuri de organizare, fiti atenti la: depunerea actelor de casatorie, cumpararea verighetelor, alegerea bisericii unde se va desfăsura ceremonia religioasă, alegerea vestimentatiei potrivite, gasirea unei florării care va executa buchetul miresei și amenajarile florale, gasirea unei formatii muzicale cu un repertoriu cat mai diversificat, inchirierea unui fotograf profesionist, trimitrea din timp a invitatiilor cu specificarea clară a detaliilor evenimentului, alegerea meniului, dispunerea la masa a oaspetilor, amenajarea locatiei de nunta.


Acestea sunt cele mai importante aspecte. Fiecare detaliu are un impact semnificativ in organizarea nuntii.

Gasiti in lista noastra de articole si alte idei care sa va inspire în luarea deciziilor.