Ce urmeaza dupa nunta? Masa de a doua zi

Publicat de Magda 06.03.2019

Dimineata, dupa nunta, pe la ora 6-7, oaspetii sunt destul de obositi dupa o noapte de petrecere astfel incat vor avea nevoie de un ragaz pentru relaxare, odihna si somn. Dupa insa, inainte de un drum lung catre casa, daca nunta a fost organizata in alta localitate mai ales, oaspetilor le-ar prinde bine sa manance ceva inainte, sau se se ralexeze impreuna cu mirii si familiile acestea la o masa, cafea, un brunch.

Ce tip de meniu puteti alege pentru astfel de masa?

Un brunch trebuie sa contina alimente usoare dar consistente nutritional, proaspete si usor de digerat, mai ales dupa o nunta unde probabil au fost servite meniuri complicate sau grele, daca e cazul unei nunti complicate. De exemplu, combinatia omleta-pizza cu ciuperci si sunca, salate, fructe proaspete, sau aperitive usoare pot fi idei la indemana. Puteti discuta dinainte cu locatia unde are loc evenimentul si sa puneti in meniu si masa de brunch, sa fie totul clar de la inceput.

Cine participa la aceasta masa?

In mod tipic, ar trebui sa invitati toti cei apropiati, familiile mirilor, prieteni apropiati. Dar in acelasi timp, fiind gazde politicoase, puteti lua in calcul ca vor fi si invitati care este posibil sa isi doreasca sa participe la o astfel de masa. La o nunta, se pot lega prietenii intre invitatii care nu s-au cunoscut pana atunci. Exista si nunti unde persoane din aceeasi sfera de activitate pot socializa si lega relatii de afaceri asa incat este cat se poate de potrivit sa facilitati astfel de intalniri daca este posibil. Oaspetii se vor simti respectati si vor aprecia atentia care li se acorda inainte, in timpul si dupa nunta.

Fiti niste gazde exceptionale si pregatite pentru invitatii vostri pentru o nunta memorabila!