Dansatorii profesionisti fac o petrecere deosebita

Publicat de EVENTIST 16.12.2019

La ora actuala exigentele noastre in materie de distractie si petrecere au crescut. Astfel o petrecere poate fi deosebita daca alegeti sa includeti in program o reprezentatie artistica cu muzica, animatori si dansatori. Tuturor ne plac dansurile si ne bucuram atunci cand acordurile alese ne atrag spre ringul de dans. Insa atunci cand la un eveniment este invitata si o trupa de dansatori profesionisti atmosfera este cu totul speciala.

Prezenta unui ansamblu de dans la o nunta, botez, aniversare sau petrecere corporate ridica stacheta si prestanta evenimentului. Varietatea de dansuri ce pot fi prestate se poate adapta oricarui tip de petrecere si cu siguranta va stange in jurul ringului de dans pe toti cei prezenti. Programul artistic aflat in oferta ansamblurilor include orice gen de dans, din zone si traditii diverse, pe placul oricarui public, oricat de pretentios si exigent ar fi acesta.

Astfel se poate opta la alegere, pentru momente de balet, dansuri latino, burlesque, dansuri de societate (standard), belly dance, charleston, cabaret, dans contemporan, dans spaniol, dans tiganesc, grecesc, bavarez sau popular romanesc. Varietatea ritmurilor si stilurilor ce pot fi abordate va anima petrecerea, transformand-o intr-un adevarat spectacol.

Dansul ocupa intotdeauna un loc central in orice eveniment reusit. Tocmai de aceea reprezentatiile artistice realizate de animatori si dansatori profesionisti ofera tuturor invitaților posibilitatea de a admira ceva cu totul special. Cu astfel de alegeri succesul oricarei petreceri este garantat. Din programul unui eveniment cu prestanta, care cauta sa ofere invitatilor distractie la cele mai inalte standarde, nu trebuie să lipseasca un astfel de moment artistic.

Indiferent de tipul evenimentului, show-urile dansatorilor profesionisti, ce imbina reprezentatii pline de dinamism si energie cu momente de coregrafie elegante si sublime sunt un must have al oricarei petreceri deosebite.


De ce sa alegeti un moment de dansuri in organizarea petrecerii voastre?

Dansatorii unui ansamblului artistic, cu dansatori profesionisti si sute de spectacole la activ (sau chiar a trupelor mai mici compuse din 2 pana la 6 membrii) vor face din evenimentul vostru un moment unic si memorabil. Repertoriul artistic ce poate fi ales este diversificat, putandu-se adapta specificului oricarei petreceri, fie ea una traditionala sau una moderna. Optiunea pentru un astfel de program va fi una apreciata de toti cei prezenti. Animatorii si dansatorii vor atrage instantaneu toti participantii si vor sti sa faca in asa fel încat fiecare invitat la eveniment sa fie antrenat in spectacol.


Iata ce momente de dans puteti alege in functie de preferinte si de conceptul petrecerii:

  • Pentru amuzament si muzica buna alegeți cabaretul, chareston, can-can sau burlesque!

  • Pentru explozie de energie și dinamism alegeti dansuri latino sau tiganesti!

  • Pentru a va aduce toti invitații langa ringul de dans merita sa alegeti dansurile de societate!

  • Pentru momente pline de pasiune si priviri tandre alegeti dansul oriental sau belly dance!

  • Pentru momente pline de sensibilitate si tandrete alegeti un moment artistic cu balerini!

  • Pentru a-i antrena pe toti la dans alegeti dansurile populare romanesti, grecesti sau bavareze!

Pentru oricare dintre aceste tipuri de momente artistice ati opta si oricum ati combina programul artistic, cu siguranta o astfel de reprezentatie nu va trece neobservata.


Asadar pentru o organiza o petrecere deosebita si completa includeti in program si un moment artistic cu dansatori profesionisti!

Cautati si selectati in listele propuse de noi animatori si dansatori profesionisti pentru viitorul vostru eveniment.