Nunta organizata iarna poate fi surprinzator de reusita

Publicat de Magda 26.11.2019

Magice si romantice, nuntile organizate pe timp de iarna pot fi surprinzator de reusite. Ne gandim evident, la nunti in peisaje albe, autentic de iarna, ceea ce e drept, in ultimii ani, sunt tot mai greu de obtinut.

In acelasi timp insa, cu putin noroc si un loc ales cu grija, la cotele mai inalte la munte, aveti toate sansele sa va inconjurati de un peisaj alb asa cum va doriti. Iar decorul de nunta este in mare parte asigurat de natura. Acesta este si unul dintre marile avantaje ale nuntilor organizate iarna – decorurile sunt la indemana si perfect asortate cu nunta voastra.


Ce avantaje ar fi daca alegeti iarna ca sezonul vostru de nunta?

1. Decorul natural, accesorii la indemana si asortate cu sarbatorile de iarna si atmosfera de sărbătoare.

2. Nu va trebui sa va faceti griji pentru rezistenta machiajului, ca in timpul verii.

3. Puteti alege pentru o nunta tematica, de poveste, cu caleasca sau sanie si cai, ca in povesti – pensiunile si hotelurile de la munte detin astfel de facilitati sau gasiti usor contacte unde sa puteti organiza plimbari de acest gen.

4. Beneficiati de reduceri de preturi sau diverse oferte ale pensiunilor, hotelurilor si restaurantelor dupa sarbatorile de iarna.

5. Spre deosebire de vara, cand probabil ati opta pentru o nunta in aer liber, iarna, evenimentele se petrec de regula in interior, astfel incat, nu trebuie sa va faceti griji in privinta vremii schimbatoare.

6. Beneficiati de o nunta si decoruri cu adevarat autentice. Iarna, mai ales cand ninge si e totul alb, atmosfera pentru o nunta magica si speciala vine la pachet fara investitii suplimentare.

7. Albumul si filmul nuntii voastre va fi cu adevarat ceva special, iesit din comun si unic.

8. Meniul poate fi usor adaptat si spre deosebire de vara, iarna, invitatii, ca si voi, cei celebrati, nu trebuie sa mai fiti asa restrictivi cu dieta, este timp pana la finalul primaverii sa reveniti la „ silueta de plaja”. Asa incat, la o nunta pe timp de iarna, permiteti-va sa va simtiti bine si sa fiti indulgent cu voi!


Un cadru natural frumos și o atmosfera de basm vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi speciala care va dura o viata. Alege o locatie deosebita din lista noastra cuprinzatoare: nunta la conac, la palat, la castel sau poate la o pensiune chic.