Recomandari pentru alegerea locatiei de nunta

Publicat de EVENTIST 20.11.2019

Selectarea si alegerea unei locatii adecvate pentru organizarea nuntii este unul dintre cele mai importante elemente care contribuie la reusita evenimentului. Localizarea, arhitectura și elementele de decor, amenajarile interioare, precum si oferirea posibilitatii de personalizare, sunt detalii foarte importante pentru a garanta cadrul cel mai potrivit pentru organizarea unei petreceri memorabile.

Din fericire la ora actuala paleta de optiuni aflata la dispozitia viitorilor miri este diversificata, reusind sa satisfaca nevoile, asteptarile si exigentele oricarui tip de client, oricat de pretentios.

Iata care sunt cele mai importante 5 aspecte pe care sa le aveti in vedere in alegerea localului sau a locatiei de desfasurare pentru nunta voastra:


  1. Alegeti o locatie potrivita cu tipul de nunta dorit

La acest capitol exista multe alternative care pornesc din zona clasica spre zona moderna. Printre acestea mentionam: o nunta in stil traditional, organizata la un restaurant cu specific rustic, o nunta campeneasca, organizata in aer liber, la un local care dispune de o curte sau o gradina generoasa, ca la tara, o nunta la un castel sau la un conac, cu un aer romantic sau modern, o nunta la un salon de evenimente, care poate oferi mai multe sali (fiecare amenajata intr-un stil propriu), o nunta la un hotel dintr-o zona turistica, la care sa va puteti si caza invitatii etc. Asadar exista multe posibilitati, unele mai putin pretentioase, altele care va ofera premise reale de a organiza ceva unic si original.


  1. Asigurati-va ca aveti loc suficient pentru toti invitatii

Sunt multe locatii pentru nunta foarte dragute, dar care sunt fie prea mari, fie prea mici. Daca localul este mai mare, dar nu cu mult, lucrurile se pot rezolva. Insa daca locatia este prea mica, s-ar putea sa fie unele probleme de dispunere a meselor si de libertate de miscare. Asadar pentru confortul vostru si al invitatilor, fiti atenti la acest detaliu.


  1. Alegeti un local de nunta care sa ofere mai multe alternative de meniu si posibilitatea de a-l personaliza

Cu siguranta nu toti invitatii vostri au aceleasi gusturi in materie de gastronomie. In functie de tematica evenimentului, de ceea ce va place si de ceea ce stiti ca prefera cei mai multi dintre invitatii vostrii, optati pentru o locatie cu bucatar experimentat, ce poate adapta meniul sau care are un meniu cat mai diversificat.


  1. Faceti o mica cercetare in privinta calitatii serviciilor

Daca alegeti o locatie pentru nunta pe care nu o cunoasteti, dar care va place, va trebui sa faceti o verificare prealabila (chiar daca ati adunat informatii si recenzii de pe internet). Calitatea serviciilor din ziua cea mare va trebui sa fie ireprosabila. Nimeni nu isi doreste surprize. De aceea va trebui sa optati pentru un loc in care sa simtiti ca aveti incredere in toti cei care vor participa la organizare si in toti cei care ii vor servi pe invitatii vostri.


  1. Alegeti un local pentru nunta pe care sa-l puteti personaliza

Acest eveniment unic are nevoie, pe langa decorul potrivit, și de aranjamente originale. Realizarea unor decoratiuni florale speciale si amenajari care sa spuna ceva despre gusturile si rafinamentul vostru vor face diferenta intre un eveniment obisnuit si unul extraordinar.


Daca veti tine seama de aceste aspecte generale, va va fi mai usor sa gasiti cea mai potrivita locatie. Un cadru elegant, o atmosfera de poveste care vor face din nunta ta un eveniment memorabil pentru tine si invitatii tai, o zi speciala de care va veti aminti o viata. Alege o locatie deosebita din lista noastra cuprinzatoare: nunta la conac, la palat, la un salon elegant sau poate la o pensiune chic.