Recomandari pentru aranjamente florale de eveniment

Publicat de EVENTIST 29.11.2019

Florile sunt nelipsite de la niciun eveniment important din viata noastra. Fie ca este vorba despre o aniversare, nunta, botez, gala, bal, concert etc., florile sunt mereu prezente, conferind un farmec special oricarei ocazii. Fie ca este vorba despre un buchet de flori sau despre un aranjament floral sofisticat, ele ne incanta privirile si aduc mereu un strop de veselie oricarui eveniment.

Nimeni nu poate rezista frumusetii unui buchet sau unui aranjament obținut prin combinarilor florale deosebite. Realizate cu maiestrie de florari priceputi, oriunde sunt prezente astfel de creatii, exclamatiile de incantare se aud frecvent. Diversitatea de sortimente si evolutia tehnicilor utilizate la ora actuala pentru producerea lor, fac din aceste asocieri delicate si efemere adevarate opere de arta.


Care sunt cele mai importante detalii pe care sa le avem in vedere atunci cand comandam buchete si aranjamente florale pentru evenimente?

Atunci cand avem de comandat flori pentru un eveniment important, ne dorim ca buchetele si aranjamentele alese sa aiba ceva special, care sa innobileze si sa dea o nota aparte intregii organizari. Ele trebuie sa fie alese in acord cu personalitatea si preferintele persoanei careia ii sunt destinate si sa se adapteze cat mai bine specificului evenimentului sau locului pentru care sunt realizate. In functie de buget, de sezon si de gusturi, posibilitatile oferite astazi clientilor sunt foarte variate. Pentru un eveniment personal (nunta, botez, aniversare), aranjamentele florale cuprind toate buchetele de eveniment, corsaje, cocarde, aranjamentele florale pentru mese si decorurile florale.

Pentru a avea parte de creatii reusite si deosebite va recomandam sa apelati la un atelier floral care dispune de:

  • - o varietate cat mai mare de flori, frunze si accesorii, de sezon sau exotice;
   • - posibilitatea de a realiza orice tip de buchet sau de aranjament floral, fie ca este unul pentru o simpla aniversare sau unul pentru cel mai special moment din viata;
    • - sa poata executa buchete si aranjamente florale dupa un model dat, dar si unele originale;
     • - sa dispuna de personal cu simt artistic si pasiune pentru acest domeniu;
      • - sa tina mereu seama de recomandarile clientilor, dar si sa aiba experienta necesara pentru a oferi cele mai bune sugestii si recomandari;
       • - sa realizeze orice comanda cu talent si rabdare, acordand fiecarui buchet sau aranjament solicitat toata atentia necesara;
        • - pentru evenimente si ocazii mai importante sa aiba o discutie cu beneficiarul in privinta celor mai importante detalii si sa puna toate intrebarile necesare pentru a afla care sunt preferintele si asteptarile legate de buchetul/buchetele sau aranjamentele dorite;
         • - sa fie mereu la curent cu cele mai noi tehnici si tendinte in materie de design floral;
          • - sa onoreze mereu la timp comenzile contractate si sa le livreze in cele mai bune conditii.


          Daca tinem seama de aceste aspecte, cu certitudine ne vom bucura de ceea ce ne-am dorit. Posibilitațile oferite la ora actuala de astfel de ateliere sunt impresionante. Varietati rare de flori si accesorii dintre cele mai diverse permit realizarea de buchete si aranjamente florale uimitoare. In functie de preferinte si de bugetul disponibil, astazi se poate realiza in orice sezon aproape orice tip de aranjament dorit. Totul este sa apelezi la atelierul potrivit.


          Cautati in listele noastre de furnizorii locali potriviti pentru livrare aranjamente florale de eveniment, contactati-i pentru a verifica noutatile, ofertele speciale, preturile si conditiile de comanda.