Acasa   -  Pensiune - Prahova - Atra Doftana

Atra Doftana

Prahova | Valea Doftanei

Maxim persoane 50
Stil Modern
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana
Atra Doftana

Despre | Atra Doftana

Aflata la doar 90 minute de Bucuresti, intre muntii impaduriti, pe malul lacului Paltinu, Atra Doftana este locul unde te asteptam sa te deconectezi de rutina zilnica si sa te relaxezi. Cu adevarat! Fie ca vii la ATRA pentru o zi petrecuta in mijlocul naturii si un pranz fine dining in inima muntilor, o escapada de weekend sau o vacanta de familie, ne vom asigura ca vei avea o experienta personalizata si vei petrece momente memorabile.

Restaurantul ATRA poate fi locul in care vii doar sa iei masa intr-o atmosfera relaxata, in mijlocul naturii.
Meniul sezonier a la carte este creat de un Chef renumit folosind cele mai proaspete ingrediente, furnizate de fermierii, ciobanii si producatorii locali, cultivate in gradina culinara a restaurantului si culese din padurile din imprejurimi. Aici ingrediente simple precum fructele de padure, ciupercile, florile, mugurii – oferite de natura – ierburile aromate si legumele crescute in gradini si branzeturile de la ciobani se transforma in preparate fine dining cu o prezentare creativa si o fuziune a aromelor si gusturilor unica.

Evenimente private
La Atra ai o atmosfera intima potrivita pentru seri romantice, reuniuni cu prietenii sau ceremonii restranse. Daca planifici un eveniment in plina vara, spatiul de 50 de locuri poate fi prelungit spre panta verde. Ai un loc pentru focul de tabara, care adauga noptilor de munte farmecul libertatii salbatice. Eleganta arhitecturii minimaliste imbinata cu conturul asimetric al dealului se intalnesc in acelasi gand: Relaxeaza-te, oricat de importanta ar fi aceasta seara.

Evenimente corporate
Calatoria de afaceri pe care o planificati poate deveni o adevarata experienta, printr-o oferta dedicata fiecarui grup in parte.
Aflata la 90 de minute de Bucuresti, ATRA este o locatie inedita pentru intalniri corporate si workshop-uri. Un spatiu versatil cu semineu si suprafata vitrata mare prin care se deschide, uluitoare, panorama lacului Paltinu, va va servi drept sala de sedinta. In fiecare anotimp natura si peisajul devin spectaculoase si ne permit variate posibilitati de a petrece timpul si de a organiza evenimente tematice.

Detalii

Maxim persoane50
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Atra Doftana!

Cere o oferta

Persoana Contact

Atra Doftana

Telefon: 0735 02 01 11

Email: info@atradoftana.ro

Adresa: Comuna Valea Doftanei, sat Tesila Fundatura Cerbului 780B, Prahova, Valea Doftanei

Web: www.atradoftana.ro