Acasa   -  Salon - Bucuresti - Avenue 48

Avenue 48

Bucuresti |

Maxim persoane 800
Stil Modern
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48
Avenue 48

Despre | Avenue 48

Locatia Avenue 48 din Bucuresti a fost proiectata de arhitecti renumiti si decorata dupa cel mai in voga trend al momentului: „concrete interior design”. Stilul vintage se imbina perfect cu cel modern si futurist, iar stralucirea corpurilor impozante de iluminat si senzatia de rece a betonului creeaza un efect unic! Design-ul spectaculos al locatiei noastre ii inspira pe clienti in crearea unor set-up-uri de neegalat! Luminile arhitecturale si dinamice, candelabrele somptuoase, senzatia rece a betonului, terasa, plantele luxuriante reprezinta punctele cheie ale grandioasei sali de evenimente!

Suprafata locatiei este de peste 1600 mp, ceea ce inseamna ca putem gazdui evenimente cu 2.000 de persoane in picioare, 800 la evenimente de tip dineu si cu un minim de 250 de persoane la mese. De remarcat e si faptul ca geamurile inalte permit patrunderea luminii naturale, insa in interior luminile arhitecturale ajuta la crearea unei atmosfere dinamice, pline de stil si unicitate.
In plus, terasa este spectaculoasa! Am creat un spatiu de peste 700 mp, care poate fi decorat in functie de preferintele fiecarui client. Coltul de relaxare te face sa te simti ca in mijlocul naturii, caci este inconjurat de spatii verzi.

Avenue 48 este o locatie versatila, a carui stil vintage imbinat cu cel modern se adapteaza oricarei tematici de nunta. Fie ca este vorba despre o nunta traditionala sau una moderna, una restransa sau una de amploare, spatiul poate fi schimbat in functie de necesitati si dorinte.
Indiferent de tipul petrecerii si de set-up-ul salii, suprafata totala permite organizarea celor mai spectaculoase evenimente private, business sau corporate. Pentru confortul clientilor nostri, le punem la dispozitie parcare privata, cu peste 200 de locuri de parcare, pazita pe toata durata evenimentului, plus multe alte facilitati pe care va invitam sa le descoperiti.
Avenue 48 reprezinta spatiul ideal pentru conferinte, workshop-uri, festivaluri de dans, baluri, simpozioane, lansari de produs, gale, prezentari de moda sau chiar show-uri de stand-up comedy! Orice tip de eveniment se incadreaza perfect in conceptul gandit de noi.
Avantajele noastre: BUCATARIE PROPRIE, UN OSPATAR LA FIECARE MASA, EVENT/ WEDDING PLANNER, SETUP MODULAR, SETUP TEHNIC

Detalii

Maxim persoane800
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Avenue 48!

Cere o oferta

Persoana Contact

Baxan Isabela

Telefon: 0724322189 | 0724247163

Email: office@ballroomsbybamboo.ro

Adresa: Soseaua Pipera 46 - 48, Bucuresti,

Web: avenue48.ro

Va mai putem oferi

Sector 1, Bucuresti
Salon
Minim persoane 50 Maxim persoane 200 (0)