Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Bucuresti - Bella Band

Bella Band

Bucuresti | Sector 1

Pret de la 2900 euro
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band
Bella Band

Despre | Bella Band

Bella Band este solutia ideala pentru a transforma evenimentul tau intr-un adevarat spectacol de muzica live, lumini si efecte speciale.
Ne bucuram sa va facem sa va simtiti speciali in cadrul evenimentului dumneavoastra, fie ea nunta, fie el botez, fie petrecerea burlacilor sau a burlacitelor, logodna mult visata,aniversarea dumneavoastra sau a unui apropiat precum si orice alt eveniment deosebit din viata.

Cu o compozitie a band-ului formata din instrumentisti profesionisti si urmatoarele voci de senzatie: Bella (muzica usoara live romaneasca si internationala), Andreea (muzica usoara live romaneasca si internationala), Loredana (muzica usoara live romaneasca si internationala), Georgia (muzica usoara live romaneasca si internationala), Mihai (muzica usoara live romaneasca si internationala), Alexandra (muzica populara) si Irina (muzica populara) evenimentul dumneavoastra va avea cel mai inalt nivel al distractiei si profesionalismului.

Pentru ca ringul de dans sa fi atractia principala a evenimentului, folosim cele mai importante echipamente de scena: sonorizare profesionala dynacord , mixer sunet dynacord, moving head-uri, lasere 3d, par led, schela, masina fum, lumini arhitecturale,etc.
Valsul si tortul - momentele principale ale evenimentului vor fi pezentate prin fumul greu cu gheata carbonica lasand impresia ca norii s-au mutat pe ringul de dans.

Programul standard de muzica live Bella Band include:
- Muzica usoara romaneasca si internationala - Cover-uri live Bella sau Andreea sau Georgia sau Loredana sau Mihai
- Muzica live populara Irina sau Alexandra sau Maria (la alegere)
- Muzica de masa instrumental live in timpul servirii felurilor de mancare
- Cafe concert (instrumental) live la inceputul evenimentului
- 3 instrumentisti: clapa, saxofon, vioara, acordeon
- Dj profesionist

Ne dorim sa devenim prima optiune in domeniul organizarii de evenimente in Bucuresti precum si in intreaga tara prin calitate, incredere, flexibilitate si nu in ultimul rand preturi confortabile – cel mai bun pret pentru cele mai bune servicii intotdeauna.

Inca de la inceput ne-a interesat sa realizam PERFORMANTA – un eveniment de neuitat – acordand maxima atentie cerintelor dumneavoastra, precum si selectandu-ne cat mai atent colaboratorii.
Cream oferte de nerefuzat, nu ne plictisim niciodata sa va ascultam si sa va oferim o poveste a dumneavoastra – cu particularitatile dumneavoastra – ce va fac sa fiti unic in cadrul evenimentului.

Detalii

Pret de la2900 euro

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Bella Band!

Cere o oferta

Persoana Contact

Bella Band

Telefon: 0720 136 198

Email: bellamusic.ro@gmail.com

Adresa: Bucuresti, Sector 1

Web: http://www.bellamusic.ro