Acasa   -  Salon - Bucuresti - Cantemir Events

Cantemir Events

Bucuresti | Sector 3

Pret de la 43 euro
Minim persoane 100
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Ballroom
Cantemir Ballroom
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Ballroom
Cantemir Ballroom
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events
Cantemir Events

Despre | Cantemir Events

Am indraznit sa credem in oameni. Ne place sa ii facem fericiti si sa ne ocupam de buna lor dispozitie.
acem asta de peste 10 ani si mereu ne imbunatatim portofoliul. Succesul afacerii vine din implicarea noastra totala in cele mai mici detalii. Este o afacere de familie cladita cu truda si dedicare de-a lungul celor peste 25 de ani de existenta a firmei.
La noi vei gasi mereu o echipa de profesionisti care iti va fi alaturi pe parcursul deciziilor pe care le vei lua astfel incat evenimentul tau sa fie memorabil. Cel mai nou spatiu pentru evenimente si agrement din sudul capitalei.

Cantemir Events este un complex de peste 5.000 mp cu doua saloane, piscina, zona pentru ceremonii in aer liber, zona de promenada, zone pentru sedinte foto si momente speciale. Locatia este ideala pentru petreceri private si corporate, nunti, botezuri, lansari de produse, aniversari, petreceri de absolvire, conferinte si prezentari, team building-uri.

Cantemir by Pool
Salonul Cantemir by Pool va incanta cu o capacitate de 400 m² si poate gazdui pana la 180 invitati. Cantemir by Pool este un spatiu amplu, aerisit si luminos, usor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente care se vor distinge prin rafinament. Cantemir by Pool este dotat cu un sistem de climatizare de ultimă generație și o antifonare perfectă, ceea ce îi va face pe invitați să se simtă în largul lor și să se bucure de eveniment așa cum se cuvine. Avand o fatada integral din sticla inalta de 4m, cu o lungime de 20m va ofera o priveliste panoramica atat din interior cat si din exterior.
Nunta în aer liber poate oferi întregului eveniment exclusivitate, eleganță și rafinament, iar Cantemir Events cunoaște importanța micilor detalii, acele detalii care fac diferența.

Cantemir Garden
Salonul Cantemir Garden are o capacitate de 800 m2 . Cantemir Garden va ofera o proveliste spectaculoasa asupra peluzei si a zonei de ceromonii in aer liber. Salonul este decorat simplu si atent cu elemente elegante in care evenimentele realizate vor fi unice. Cantemir Garden este dotat cu un sistem de climatizare de ultimă generatie si o antifonare perfectă, ceea ce îi va face pe invitati să se simtă în largul lor si să se bucure de eveniment asa cum se cuvine.
Avand o fatada integral din sticla inalta de 4m, cu o lungime de 40m va ofera o priveliste panoramica atat din interior cat si din exterior. Zona outdoor va ofera o suprafata special amenajata pentru ceremonii in aer liber, alei de promenada, lumini arhitectuale, photo-corner si o fantana arteziana care da un plus de eleganta.

Stim că planificarea unui eveniment poate fi copleșitoare, prin urmare, oferim servicii high-end pentru a vă asigura succesul final. Evenimentele noastre sunt concepute pentru a crea o sărbătoare impecabilă pentru ziua specială a copilului dumneavoastră, plina de farmec și distracție, cu experiențe magice, captivante ce depășesc așteptările tuturor.
Înțelegem că serviciul este esențial pentru o petrecere de succes, atenția dedicata in totalitate in organizarea evenimentelor este importanta pentru ca totul sa iasă perfect. Noi va punem la dispoziție toate serviciile de care aveți nevoie pentru ca dumneavoastră sa va puteți bucura de fiecare moment al evenimentului.
#salon nunta, salon evenimente, sala nunta, locatie nunta, sala botez, locatie aniversari, ceremonie aer liber, nunta Bucuresti

Detalii

Pret de la43 euro
Minim persoane100
Maxim persoane250
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Cantemir Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Raluca Nanu

Telefon: 0744 673 308 | 0742 777 755

Email: contact@cantemirevents.ro

Adresa: Splaiul Unirii 9D, București, Bucuresti, Sector 3

Web: https://www.cantemirevents.ro/