Acasa   -  Restaurant - Botosani - Casa Lux

Casa Lux

Botosani | Botosani

Pret de la 30 euro
Minim persoane 30
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux
Casa Lux

Despre | Casa Lux

Pensiunea Casa Lux reprezinta garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, servire ireprosabila, flexibilitate deplina in adaptarea optima a oricarui buget. In orice ocazie va punem la dispozitia dumneavostra o gama difersificata de preparate culinare atat din bucataria romaneasca cat si din cea internationala.

Alaturi de bucatarii nostri puteti experimenta si degusta diferite stiluri si specialitati ce provin din diferite traditii culinare precum si din combinatiile originale care au semnatura sefilor nostri bucatari. Alaturi de specialitatile culinare va oferim o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoate, precum si vinuri nobile italiene, frantuzesti si romanesti pastrate in crama noastra.

Pensiunea Casa Lux va ofera dineuri, receptii, mese festive, mese de pranz , petreceri organizate oricand doriti, intotdeauna la nivelul de protocol impus de tipul evenimentului si de cerintele clientului. Sala Soul Mate este una versatilă, o sală cameleon care poate să ia orice formă dorită. Fie ca vreti sa petreceti in club sau sa organizati evenimente private sala se bucura de o capacitate care variaza intre 230 si 600 de persoane. Ea dispune de cele mai noi sisteme de sonorizare, lumini şi climatizare, arhitectura fiind diferită de a celorlalte săli din oraş.

Cu mult drag pentru toti clientii nostri va prezentam noua Casa Lux Ballroom complet renovata si redecorata, cu materiale noi si detalii sofisticate, pentru ca evenimentele dumneavoastra sa fie memorabile. Va asteptam intr-un cadru nou, elegant si primitor!
Casa Lux Ballroom in varianta restransa se poate organiza pentru evenimente cu mai putin de 100 de invitati.

Terasa pensiunii va asteapta intr-o ambianta placuta sa serviti cele mai gustoase specialitati culinare si cele mai racoroase bauturi intr-o zi torida de vara. Terasa dispune de parcare, supraveghere video, acces wireless, TV.
Ai o petrecere restransa? Crama e perfecta pentru petreceri cu mai putin de 30 de invitati.

Construita pe locul beciurilor din vechime, Crama Casa Lux va ofera o perspectiva noua atunci cand e vorba de vinuri si bucate alese. Aici pot fi organizate evenimente de orice fel: zile onomastice, petreceri private, majorate.

#restaurant nunta, restaurant botez, local petrecere, locatie nunta, sala nunti, salon evenimente Botosani, pensiune Botosani

Detalii

Pret de la30 euro
Minim persoane30
Maxim persoane600
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Casa Lux!

Cere o oferta

Persoana Contact

Casa Lux Ballroom

Telefon: 0754799799

Email: pensiuneacasalux@yahoo.com

Adresa: Botosani, Botosani

Web: http://pensiuneacasalux.ro/