Acasa   -  Fotografie - Bucuresti - Catalin Ion Photography

Catalin Ion Photography

Bucuresti | Sector 1

Pret de la 100 euro
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography
Catalin Ion Photography

Despre | Catalin Ion Photography

Sunt Catalin Ion si fotografiez de pe la 15 ani, o perioada din viata mea in care am facut o pasiune pentru acest tip de arta. Desi sunt de profesie inginer, am fost atras de arta inca din copilarie. De astfel, m-am oprit la fotografie considerand ca pot imbina tehnica si precizia cu emotia si creativitatea. In timp, pasiunea pentru fotografie s-a transformat in cazul meu intr-o activitate constanta de care ma ocup cu mare placere. Bineinteles ca pot spune ca sunt un norocos pentru ca fac ceea ce imi place in viata de zi cu zi!

Fotografiez nunti, sunt fotograf botez, realizez fotografii de portret, de maternitate, newborn, majorate si, nu in ultimul rand, realizez fotografie de produs. Calitatea fotografiilor pe care o asigur in orice proiect in care ma implic este posibil de atins cu ajutorul echipamentului pe care il detin – echipamente de top de la Nikon (D610, 24-70 f2.8, SB700), dar si echipament de back-up.

Cu serviciile pe care le ofer in acest moment pot veni in intampinarea celor mai sofisticate gusturi si pretentii ale celor care cauta fotograf pentru nunta sau orice alt eveniment. Consider ca pentru a fi buna, o fotografie, indiferent de gen, trebuie sa surprinda trairi si sa exprime emotie. De astfel, afirmatia are ca suport lucrarile pe care le realizez. Sunt unul dintre fotografii care considera ca fotografia este un arc peste timp, motiv pentru care surprind emotia pura pentru ca stiu ca intr-un „maine” indepartat va fi privita cu aceeasi bucurie.

In fiecare proiect in care ma implic si pentru fiecare fotografie pe care o realizez surprind momente autentice, spontane, spun o poveste frumoasa si pun pe primul loc emotia. Oamenii ma inspira si ma provoaca in acelasi timp. Fiecare individ este unic si acest lucru trebuie sa se vada in fotografii.

In ce consta concret munca mea? Pe langa realizarea capturilor, asigur prelucrare de baza – crop, corectez expunerea, corectez culorile si contrastul. Fotografiile sunt predate pe DVD-uri personalizate. Sunt clienti care imi solicita si o galerie online, le pot indeplini dorinta. De asemenea, pot sa ofer albume foto printate, in diferite dimensiuni si modele. Nu in ultimul rand, clientii mei pot sa beneficieze de pachete complete foto/video/DJ.

Detalii

Pret de la100 euro

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Oferte speciale

Oferta foto majorat – 200 euro / Oferta video majorat – 150 euro

Valabila in perioada: 2020-10-01 - 2021-10-01

fotografii cu sala de petrecere, decorul, inainte ca spatiul sa se aglomereze; cadre cu sarbatoritul si familia sa: incepand cu parintii, bunicii si pana la cei mai tineri membri ai familiei, tanarul sau tanara trebuie sa aiba poze cu toate rudele sale; fotografiile de grup, in interior si exterior, care sunt realizate mai degraba la inceputul evenimentului, pe masura ce oaspetii isi fac aparitia; fotografiile de grup, din timpul dansului, ale jocurilor pe care le-au planificat tinerii.

Album foto de absolvire - de la 130 lei

Valabila in perioada: 2019-03-31 - 2021-06-30

Album foto de absolvire - de la 130 lei

Oferta albume de absolvire Albume foto de absolvire pentru elevi si studenti incepand cu 130 lei/buc. Pretul incude albumul si sedinta foto individuala cu fiecare elev/student sau grupuri de prieteni apropiati.

Reviews

Nu exista Reviews pentru Catalin Ion Photography!

Cere o oferta

Persoana Contact

Catalin Ion Photography

Telefon: 0764615236

Email: contact@catalinion.ro

Adresa: Bucuresti, Sector 1

Web: catalinion.ro