Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Dambovita - Charm Band

Charm Band

Dambovita | Targoviste

Numar membrii 8
Charm Band
Charm Band

Despre | Charm Band

Trupa de cover Charm Band susține show-uri 100% Live, pentru toate tipurile de petreceri private: nunți, botezuri, petreceri corporate, dar și concerte private. Avem evenimente in toată tara, așadar vom fi fericiți sa venim și in orașul tău.
Specializați in evenimente artistice, va stam la dispozitie cu cele mai diverse genuri muzicale, de la muzica anilor ‘70 și pana la cele mai noi hituri. Scopul nostru principal este sa cream evenimente de neuitat si sa transmitem emotii in show-urile noastre. Va stam alaturi in organizarea intregului eveniment, in ceea ce priveste partea de entertainment.

Prin repertoriul extrem de bogat si variat al reorchestrarilor moderne, dar si pentru faptul ca tinem cont de preferintele tale in alegerea pieselor, suntem alegerea perfecta pentru evenimentul tau: nunta, botez, party corporate.

Proiectul Charmband, trupa cover, este rezultatul alaturarii a 8 muzicieni talentati si cu experienta in diferite zone muzicale, ceea ce garanteaza o imbunatatire permanenta a sound-ului si creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unor genuri muzicale diferite.

Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta mult visata, botezul ingerasului dumneavoastra, sau o simpla petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului, de jocul de lumini si nu in ultimul rand de prestatia Dj-ului. Momentele de muzica 100% live sustinute de band, sunt perfect completate de momente de muzica mixata de Dj-ul nostru profesionist. Intotdeauna deschisi la propuneri, echipa Charm Band reuseste sa creeze o atmosfera antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta.

CharmBand asigura tot echipamentul tehnic necesar sustinerii unui eveniment: scena modulara , sistem complet de sonorizare (boxe, amplificatoare, mixer, microfoane), instalatie de lumini (schela modulara telescopica, par moving head).Trupa cover Charm Band reuseste sa transforme orice evenimentele din viata dumneavoastra in adevarate spectacole de sunet, culoare si lumina.

Detalii

Numar membrii8

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Charm Band!

Cere o oferta

Persoana Contact

Charm Band

Telefon: 0766 345 724

Email: dana@charmband.ro

Adresa: Dambovita, Targoviste

Web: charmband.ro