Acasa   -  Restaurant - Arad - Club 4U

Club 4U

Arad | Arad

Pret de la Nespecificat
Minim persoane Nespecificat
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U
Club 4U

Despre | Club 4U

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om. Acesta este un moment magic, in care destinele oamenilor sunt unite prin sfanta taina a casatoriei. Toti asteptam acest moment, iar cand ne decidem sa facem acest pas visam ca totul sa fie perfect.
Organizarea acestui eveniment este complexa si presupune multa rabdare.

Deoarece locul este de multe ori o problema, cautarea dupa sala nunti trebuie sa inceapa din timp. Desi pare usor, rezervarea pentru restaurant trebuie facuta cu aproximativ un an inainte. Aceasta cautare pentru restaurant este primul pas care trebuie facut in organizarea evenimentului, de acesta depinzand toti ceilalti pasi. Astfel, alegerea salii de nunti trebuie facuta cu multa grija, deoarece succesul evenimentului depinde in mare masura de aceasta.

Cu o capacitate maxima de 300 locuri la mese rotunde, total separate de ringul de dans, jocuri de lumini, climatizare si servicii ireprosabile Restaurant Club4u Arad va sta oricand la dispozitie. Situat in incinta Strandului Neptun din Arad, este locul ideal pentru a gazdui orice eveniment din viata dumneavoastra: nunti, botezuri, majorate, revelioane...

Detalii

Pret de laNespecificat
Minim persoaneNespecificat
Maxim persoane300
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Club 4U!

Cere o oferta

Persoana Contact

Albert Akermann

Telefon: 0744616313

Email: -

Adresa: Strandul Neptun, Arad, Arad, Arad

Web: http://www.club4u.ro