Acasa   -  Restaurant - Galati - Corneliuss

Corneliuss

Galati | Galati

Pret de la 35 euro
Minim persoane 100
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss
Corneliuss

Despre | Corneliuss

Restaurant Corneliuss din Galati va asteapta sa descoperiti delicatese din bucataria nationala romaneasca preparate cu experienta si talent de bucatarii nostri, care se straduiesc la fel de mult si in prepararea meniurilor cu specific international. Atat gustul desavarsit al mancarurilor pregatite cu multa daruire, cat si amabilitatea si buna dispozitie cu care personalul va intampina, intregesc vestita noastra ospitalitate.
Alegand restaurantul nostru veti putea beneficia de un spatiu ce poate gazdui 200 de persoane. Pentru organizarea de evenimente spatiul restaurantului poate fi repartizat dupa cerintele clientilor nostri. Salonul dispune de internet wireless, televizoare, videoproiectoare. Restaurantul are spatiu pentru fumatori si pentru nefumatori, raspunzand cerintelor legislative si standardelor de calitate actuale.

Nunta perfecta – fiecare mireasa viseaza la ea! Hotel Restaurant Corneliuss va transforma organizarea nuntii dumneavoastra din vis in realitate.
Aveti incredere in noi si vom face din evenimentul dumneavoastra special un adevarat proiect, vom acordam atentia cuvenita celor mai mici detalii, vom incerca satisfacerea celor mai indraznete dorinte. Impreuna vom stabili toate detaliile evenimentului, vom stabili culorile huselor, culorile fetelor de masa, le vom asorta cu nuantele esarfelor si naproanelor, vom stabili aranjamente florale potrivite, vom alege suporturi din sticla sau fier forjat si vom incerca sa decoram cat mai bine fiecare detaliu al spatiului disponibil. Nu vom uita decorarea stalpilor restaurantului, covorul rosu, decorarea scarii si a usilor cu voal, lumanari si flori. Aranjamentele florale, marturiile, muzica, fotografiile, filmarea derularii evenimentului si primirea invitatilor vor face din nunta dumneavoastra un vis devenit realitate.

Botezul nou nascutului in traditia crestina este primul eveniment important din viata copilului, eveniment ce marcheaza intrarea celui mic in comunitatea religioasa. Pentru a sarbatori acest eveniment, va vom ajuta prin alegerea unei teme potrivite si punerea la punct a fiecarui detaliu. Culorile folosite in mod conventional in organizarea unui botez sunt rozul si albastrul deschis, dar pentru a transforma botezul copilului dumneavoastra intr-un eveniment memorabil, putem alege impreuna teme si culori unice. Exprimarea personalitatii dumneavoastra, prin decoratiuni si idei stilistice formulate elegant, este cel mai important element pe care il vom urmari in organizarea botezului noului membru al familiei.

Detalii

Pret de la35 euro
Minim persoane100
Maxim persoane200
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Corneliuss!

Cere o oferta

Persoana Contact

enachescu julieta

Telefon: 40 756 055 968 / 40 749 278 177

Email: office@hotelcorneliuss.ro

Adresa: Str. Dr. Alexandru Carnabel nr. 45, Galati, Galati

Web: http://hotelcorneliuss.ro/evenimente/