Acasa   -  Restaurant - Giurgiu - Country Club

Country Club

Giurgiu | Mihailesti

Maxim persoane 600
Stil Clasic
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club
Country Club

Despre | Country Club

Country Club este un complex turistic situat într-o zonă rurală, departe de aglomerația și poluarea din oraș, dar in același timp la doar 25 de minute distanță de București.

Country Club vă propune un complex de spații începând cu cele 15 camere ale hotelului, grandiosul Salon Hanovra, cochetul Restaurant Andaluz, cu meniu “à la carte” deschis zilnic, continuând cu Centrul SPA și cele trei terase pentru evenimentele pline de originalitate cât și pentru farmecul dimineților însorite și apusurilor prelungite, loc de joacă și piscină exterioară pentru copii, Sală de Sport, 4 terenuri exterioare de tenis de câmp cu zgură, Seră și pînă la Echitație & Ferma care completează atmosfera de care te vei îndrăgosti!

Evenimentele private (nuntă, botez, aniversare, cununie civilă, banchet, petrecerea burlacilor / burlacițelor) organizate în oricare din saloanele Country Club sau în una din cele trei terase cu specific aparte ori de ce nu…la piscina Country Club, beneficiază de toate facilitățile, de la instalație profesională de sonorizare, climatizare cu aport de aer purificat la scenă și jocuri de lumini.
Fie că este vorba de un teambuilding sau o petrecere tematică, Country Club vă stă la dispoziţie cu toate elementele şi pregătirile necesare.
Avem pentru tine locul ideal, fie că trebuie să organizezi o conferință de presă sau științifică, o prezentare de companie sau de produse, workshopuri, seminarii, spectacole de modă, expoziții. Country Club iți oferă toate elementele necesare desfașurării oricărui tip de eveniment business si beneficiază de toate facilitățile, inclusiv internet wireless, instalatie profesioanala de sonorizare și suport video, sau flipcharturi, climatizare cu aport de aer purificat, scena si jocuri de lumini.
- Dimensiunile generoase ale salonului Hanovra permit organizarea de evenimente ample cu până la 600 invitați (sitting) și 1000 de invitați (standing).
- Salonul Andaluz a fost conceput ca un spațiu cochet și primitor care te va cuceri din primul moment! Capacitatea maxima a salonului Andaluz este de 150 sitting, 250 standing având și acces în Lobby Bar.
- Capacitatea piscinei pentru petreceri, este de 150 de persoane.
- Terasa Spa cu capacitate de 75 de persoane.
- Terasa Hanovra are o capacitate de 70 de persoane.
- Terasa Traditionala cu capacitate de 80 de persoane.

Detalii

Maxim persoane600
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Country Club!

Cere o oferta

Persoana Contact

Country Club

Telefon: 0724 032 108

Email: office@clubcountry.ro

Adresa: str. Complexului, nr. 74, Giurgiu, Mihailesti

Web: clubcountry.ro