Acasa   -  Cort evenimente - Dolj - Curtea Regala

Curtea Regala

Dolj | Craiova

Stil Natura
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala
Curtea Regala

Despre | Curtea Regala

Curtea Regala este un restaurant care ofera corturi pentru nunti, botezuri sau evenimente de orice tip si amploare. Va punem la dispozitie materiale de catering si corturi de orice dimensiuni, oferindu-va in acelasi timp consultanta si sprijin in montarea si utilarea completa a acestora si tot ceea ce tine de logistica evenimentului.

Va punem la dispozitie corturi de evenimente tip sala sau corturi modulare si pavilioane de diferite modele si dimensiuni pentru evenimentele organizate in aer liber.

Situate intr-un cadru natural superb, cele doua unitati de cazare, Vila Mircea si Remiza, reprezinta un refugiu intr-o oaza de liniste si verdeata.

Cu o experienta de peste 10 ani pe piata evenimentelor din Romania si Europa, Curtea Regala va ofera servicii complete pentru realizarea evenimentelor la cort in cele mai bune conditii de calitate si pret.

Suntem o companie specializata in organizarea nuntilor, botezurilor sau a evenimentelor de orice tip si amploare. Va punem la dispozitie materiale de catering si corturi de orice dimensiuni, oferindu-va in acelasi timp consultanta si ocupandu-ne de montarea si utilarea completa a acestora si tot ceea ce tine de logistica evenimentului.


De ce noi?

Avem o echipa entuziasta si profesionista care va va oferi consilierea necesara pentru desfasurarea impecabila a oricarui tip de evenimente: nunti, botezuri, coffe break-uri, conferinte, lansari de produse, baluri de binefacere, evenimente corporate sau evenimente private.

Va punem la dispozitie corturi tip sala sau corturi modulare si paviloane (diferite modele si dimensiuni), pentru evenimente in aer liber, cum ar fi:

Corturi pentru nunti
Corturi pentru botezuri
Corturi pentru banchete
Corturi pentru targuri
Corturi pentru expozitii

Atat materialele folosite in constructia structurilor (corturilor), cat si cele folosite pentru catering sunt ignifuge si indeplinesc toate normele europene.

De asemenea, de la noi puteti inchiria materiale de catering pentru evenimentele in aer liber:

Vesela (farfurii portelan, pahare din cristal etc.), diferite modele si dimensiuni
Tacamuri inox (linguri, furculite, lingurite etc.), diferite modele si dimensiuni
Mese (diferite modele si dimensiuni), fete de masa
Scaune (diferite modele si dimensiuni), huse scaun
Bucatarie mobila si mobilier complet de bucatarie
Bar mobil
Ospatari, bucatari, barmani
Artificii, jocuri de lumini

Va invitam sa ne cunoasteti si sa ne oferiti increderea dumneavoastra, bucurandu-va de serviciile noastre si de seriozitatea cu care va servim, atuul nostru principal fiind profesionalismul acumulat in timpul executarii unei game variate de evenimente, atat pe plan national cat si international.

Detalii

StilNatura

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Curtea Regala!

Cere o oferta

Persoana Contact

Carmen Puscu

Telefon: 0762 626 746

Email: contact@evenimentecurtearegala.ro

Adresa: Calea Bucuresti, Nr. 40, Bloc P3, Scara 1, Apartament 38, Craiova, Dolj, Dolj, Craiova

Web: www.evenimentecurtearegala.ro

Va mai putem oferi

Craiova, Dolj
Cort evenimente
Stil Clasic (0)