Acasa   -  Restaurant - Brasov - Dambu Morii

Dambu Morii

Brasov |

Pret de la 42 euro
Minim persoane 50
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii Brasov
Dambu Morii Brasov
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii Brasov
Dambu Morii Brasov
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii
Dambu Morii

Despre | Dambu Morii

La doar câteva minute de traseul ce conduce la „Cascada și Canionul 7 Scări” dar și de traseul Masivului Piatra Mare, Domeniul Dâmbu Morii întins pe o suprafață de 1,5 hectare vă propune să vă deconectați de rutina cotidiană, să vă bucurați de aerul curat și de splendoarea naturii neexplorate.

Bucurați-vă de splendoarea naturii la doar câteva minute de Brașov. Conceptul clasic cu atingeri moderne completat de frumusețea și simplitatea naturii transformă Domeniul Dâmbu Morii în locația ideală a evenimentului dumneavoastră festiv, fie că este vorba de o nuntă, un botez sau o petrecere aniversară. Prin creativitate și bun gust, echipa Domeniului Dâmbu Morii oferă consultanță și soluții personalizate pentru a seta toate detaliile evenimentului dumneavoastră mult visat.

Dacă sunteți în căutarea unei săli de eveniment pentru nuntă, botez sau petrecere privată vă invităm să aflați mai multe detalii despre cele 4 săli cu capacitate începând de la 50 de locuri. Sala Privo aflată la etajul 1 al hotelului oferă un tablou superb al grădinii exterioare și este ideală pentru nunți organizate într-un cadru intim, un botez mai restrâns sau o petrecere privată între prieteni. Sala Treselle ideală pentru nunți este luminoasă datorită celor patru pereți de sticlă ce oferă o priveliște impresionantă a grădinii și o senzație generoasă de spațiu și confort.
 Marabou poate găzdui evenimente mari în aer liber, oglindite în strălucirea piscinei. Imaginați-vă recepția nunții lângă piscina exterioară cu apă cristalină în bătaia razelor de soare… un cadru cu adevărat spectaculos, memorabil.
Pentru nunți deosebite și cochete suntem o gazdă primitoare a ceremoniilor religioase sau civile organizate în aer liber, cu altar special amenajat pe insula domeniului.

Succesul dumneavoastră este și succesul nostru! Domeniul Dâmbu Morii dispune de 3 săli de evenimente business (conferințe, evenimente corporate, întâlniri de afaceri, traininguri, team building-uri, prezentări).
Echipa noastră este pregătită să organizeze și să răspundă celor mai diverse cerințe ale evenimentului dumneavoastră. Locația dispunde de 3 săli de evenimente business: sala Treselle (250 de locuri, set-up round tables), sala Premier (80 de locuri, set-up teatru), sala Privo (60 de locuri, set-up teatru).
Punem la dispoziție toate dotările necesare desfășurării evenimentului (videoproiector, ecran, flipchart, sonorizare și microfon, internet de mare viteză). Lumina naturală oferă o ambianță relaxantă, un mediu eficace.
Tarifele atractive ale meniurilor specifice evenimentelor business (conferințe, evenimente corporate, întâlniri de afaceri, traininguri, team building-uri, prezentări), coffee break-urile și sălile de conferință vor întări cu siguranță decizia alegerii locației noastre pentru găzduirea evenimentelor planificate.

Odată cu alegerea sălii de eveniment potrivite pentru nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastră vă vom fi aproape în alegerile făcute. Considerăm că meniurile de masă sunt un element extrem de important de aceea vă propunem diverse variante pentru invitați, copii și persoanele cu regim alimentar special. Puteți opta între mai multe pachete de băutură iar în privința tortului aveți cele mai calde recomandări. Hotelul oferă tarife speciale de cazare oaspeților ce doresc un plus de confort după terminarea petrecerii.

Domeniul Dâmbu Morii are o experiență de 10 ani în organizarea nunților, botezurilor sau a petrecerilor private. Mii de clienți au fost fericiți să găzduiască evenimente aproape de natură, la doar câteva minute distanță de orașul Brașov. Doriți mai multe detalii? Vă stăm la dispoziție, cu drag!

Detalii

Pret de la42 euro
Minim persoane50
Maxim persoane350
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Dambu Morii!

Cere o oferta

Persoana Contact

Dambu Morii

Telefon: 0786 170 457

Email: office@dambumorii.ro

Adresa: Dambu Morii, Timișul de Jos, Brasov,

Web: http://www.dambumorii.ro/