Acasa   -  Alte servicii - Bucuresti - DAROM Evenimente

DAROM Evenimente

Bucuresti | Sector 1

DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente
DAROM Evenimente

Despre | DAROM Evenimente

Darom Evenimente din Bucuresti a luat fiinta din dorinta de a oferi posibilitatea organizarii oricarui tip de eveniment: Evenimente private, Evenimente corporate sau alte tipuri de Evenimente iar pana in prezent putem spune ca ne-am atins obiectivele. Clientii nostrii spun ca suntem creativi, pasionati si demni de incredere. Apeleaza la noi pentru a crea momente unice, memorabile si foarte inspirate. Indiferent de tipul evenimentului, locatie sau buget, serviciile noastre complete va stau la dispozitie, dornice sa va faca visele sa devina realitate.

Am pornit cu pasi mici, dar cu dreptul. Daca acum cativa ani organizam mai mult evenimente private, astazi portofoliul nostru cuprinde atat servicii de Organizare evenimente private, corporate, targuri, expozitii, Organizare team building, Design Evenimente si planning, cat si tot ce tine de Logistica oricarui eveniment. Practic am crescut cu fiecare eveniment organizat si cu fiecare client multumit.
Te asteptam cu drag la o discutie, la o cafea, unde noi ne prezentam serviciile, iti oferim variante pentru cererile tale, iar tu alegi.

Alegand firma noastra, transformi stresul si timpul pierdut pentru a organiza un eveniment important din viata, intr-o experienta bazata pe profesionalism si voie buna. Noi ne ocupam de organizarea evenimentului de la inceput pana la final, detinem majoritatea produselor si serviciilor necesare pentru a construi un eveniment ‘’ca la carte’’, dar apelam si la furnizori de incredere in functie de cereri, iar tu te bucuri de petrecere. Darom Evenimente va garanteaza evenimente unice, care vor ramane pentru mult timp in amintirea voastra si a invitatilor.

Serviciile noastre:
- Inchiriere corturi evenimente: Va punem la dispozitie, pentru inchiriere, corturi mobile, modulare, cu ferestre, ce pot avea asamblate pagode si ale caror dimensiuni pot fi ajustate dupa necesitatile fiecarui client, astfel incat evenimentele gazduite sa fie de exceptie.
- Logistica Evenimente: Inchiriere mobilier, Pardoseala, Mocheta, Vesela, Candelabre
- Organizare Evenimente: Consiliere, Event planning, Design Evenimente, Invitatii si Marturii, Catering, Tort si Candy bar, Flori, Foto - video, Entertainment, Toalete eco.
- Team Bulding - Oferta noastra de team building este adaptata in functie de optiunile clientilor, numarul persoanelor si cereri.

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru DAROM Evenimente!

Cere o oferta

Persoana Contact

DAROM Evenimente

Telefon: 0723.528.128 | 0720.227.755

Email: office@daromevenimente.ro

Adresa: Calea Floreasca nr. 32, Bucuresti, Sector 1

Web: www.daromevenimente.ro