Acasa   -  Salon - Ilfov - Domeniul cu Ciresi

Domeniul cu Ciresi

Ilfov | 1 Decembrie

Minim persoane 60
Maxim persoane 450
Domeniul cu Ciresi
Domeniul cu Ciresi
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși
Domeniul cu Cireși

Despre | Domeniul cu Ciresi

Domeniul cu Ciresi este locația ideală pentru un eveniment în mijlocul naturii, având propria pădure și fiind înconjurat de o livadă de cireși. Noi suntem situați la 7 km de București. Domeniul cu Cireși a luat contur din pasiunea pentru frumos și dorința de a aduce un plus de rafinament evenimentelor speciale. Locul și arhitectura neoclasică a locației însuflețesc grandoarea de altădată într-o poveste de succes a generației noastre.
Ballroom-ul nostru, deține un spațiu vast, întinzându-se pe 1 hectar de grădină și pădure și putând găzdui până la 800 de invitați în cele două saloane. Accesul din drumul național se face direct pe drumul nostru privat ce șerpuiește printr-o pădure de frasin la capătul căruia descoperiți o oază de eleganță și grandoare în stil neo-clasic.

Domeniul cu Cireși dispune de bucătărie proprie, condusă de un chef bucătar ce îmbină arta culinară cu gustul desăvârșit al gastronomiei folosind metode de gătit inspirate din diferite culturi ale lumii. Organizam diferite evenimente private: nunti, botezuri, petreceri private, dar si evenimente sociale, mondene, culturale, spectacole, cat si evenimente corporatiste: conferinte, training-uri, petreceri si prezentari.

Salonul Victorian poate gazdui dineuri, evenimente private, culturale, concerte sau alte manifestari artisitce. Aici, stilul modern se imbina cu clasicul, luxul cu eleganta, iar coloanele si finisajele grandioase impreuna cu interioarele generoase creaza un spatiu adaptabil oricarui tip de eveniment. Salonul ofera maxim 450 locuri si dispune de 2 terase acoperite de 60 si respectiv 45 mp. Salonul mai dispune de intrare separata in lobby si iesire separata in gradina oferind vederi extraordinare catre alei si padure. Pentru evenimente mai mici acest salon dispune de un sistem de restrangere astfel incat sa poata acomoda evenimente de la 80 de persoane fara ca acestia sa simta marimea salonului.

Salonul Romantic este o bijuterie arhitecturala ce poate gazdui dineuri, evenimente private, culturale, concerte sau alte manifestari artisitce. Salonul ofera maxim 320 locuri si dispune de 2 terase acoperite de 60 si respectiv 45 metrii patrati. Salonul mai dispune de intrare separata in lobby si iesire separata in gradina oferind vederi extraordinare catre alei si padure. Pentru evenimente mai mici acest salon dispune de un sistem de restrangere astfel incat sa poata acomoda evenimente de la 60 de persoane fara ca acestia sa simta marimea salonului.

Alte facilitati:
Zona de primire exterioara
Grupuri sanitare generoase cu spatiu special de machiaj si lounge.
Garderoba + Seif
Camera de schimb pentru mirese
Camera de alaptat
Bucatarie cu dotari de ultima generatie
Sistem de climatizare: incalzire si aer conditionat cu tratare a aerului
Sistem de iluminat ambiental multicolor (RBG)
Scenotehnica cu sisteme de iluminat pentru petrecere
Proiectoare/LED TV

Detalii

Minim persoane60
Maxim persoane450
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Domeniul cu Ciresi!

Cere o oferta

Persoana Contact

Domeniul cu Cireși

Telefon: 0 786 905 659

Email: contact@domeniulcuciresi.ro

Adresa: str. Giurgiului, Nr. 9, Ilfov, 1 Decembrie

Web: domeniulcuciresi.ro