Acasa   -  Restaurant - Cluj - Grand Hotel Napoca

Grand Hotel Napoca

Cluj | Cluj-Napoca

Pret de la 35 euro
Minim persoane 50
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca
Grand Hotel Napoca

Despre | Grand Hotel Napoca

De la congrese si conferinte la nunti si reuniuni familiare, evenimente sociale si corporate de toate tipurile sunt gazduite la Grand Hotel Napoca.

EVENIMENTE CORPORATE
Grand Hotel Napoca este locul unde companiile au incredere sa si organizeze intrunirile de afaceri.
De la sali de sedinta la sali de conferinta, Grand Hotel Napoca este pregatita sa sustina orice tip de conferinta. Wi-Fi, system audio, proiectii video si servicii concierge de cel mai inalt nivel sunt doar cateva dintre facilitatile pe care le ofera Grand Hotel Napoca la fiecare tip de eveniment.

BANQUETING
Bucura te de magia evenimentului tau social prin cel mai cautat serviciu de banqueting din Cluj-Napoca. De la nunti la reuniuni familiale sau petreceri de sarbatori, la Grand Hotel Napoca gasesti sala potrivita pentru orice tip de eveniment social.
Echipa Grand Hotel Napoca alcatuita din profesionalisti se va ocupa de fiecare detaliu a celor mai importante evenimente din viata ta.

- Spectaculoasa sala Grand Ballroom Europa, avand o suprafata totala de 1210 mp, este sala ideala pentru congrese sau receptii putand gazdui pana la 1600 de persoane. Sala este situata la Mezanin, fiind dotata cu internet Wi-Fi si cu tehnologie de ultima generatie care va face evenimentul dumneavoastra sa fie unul de succes.
- Cu un design cald, eleganta Roma este echipata cu tehnologie avansata si ideala pentru conferinte, mese de pranz grandioase sau banchete. Roma este conceputa si echipata pentru a intrunii standarde internationale privind functionalitatea, confortul si zonele de expozitie. O echipa dedicata va fi intotdeauna pregatita pentru a se ocupa de evenimentul dumneavoastra de la inceput pana la sfarsit.
- Cea mai mica dintre salile situate la Mezanin, renovata Viena este o sala eleganta dotata cu tehnologie de ultima generatie. Este sala perfecta atat pentru conferinte mici sau medii cat si pentru evenimente sociale.
- Atena este o sala ideala pentru conferinte si receptii, putand fi customizata in format teatru sau aranjata pentru un banchet cu o tema grandioasa. Sala este situata la Mezanin si are o capacitate de 300 de persoane. Echipa noastra se va ocupa de toate aspectele evenimentului dumneavoastra cu profesionalism si acordand o mare atentie fiecarui detaliu.
- Sala Forum dispune de lumina naturala, de internet Wi-Fi si este echipata cu tehnologie avansata. Este configurata pentru intalniri business, conferinte de presa sau lansari de carti, dar si pentru concursuri de dans sau nunti de zi.
- Sala Ambasador este o sala mica dar cu un aer business aparte. Ideala pentru board meetings datorita confidentialitatii si a intimitatii pe care o ofera.
- Sala Diplomat este destinata in special intalnirilor de afaceri restranse si a interviurilor datorita confidentialitatii si a intimitatii pe care o ofera.
- Sala Foyer este spatiul perfect pentru expozitii, pauza de cafea sau pranz sau cocktail-uri servite inainte de cina. Aceasta sectiune este parte dintr-o zona publica dar poate fi folosita si ca parte a unui eveniment privat.
Un organizator de evenimente va sta la dispozitia dumneavoastra, va va coordona si asista pe durata intregului eveniment.
- Sala Privee este cea mai mica dintre salile de intalniri ale hotelului si este destinata in special intrunirilor private.

Detalii

Pret de la35 euro
Minim persoane50
Maxim persoane1000
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Grand Hotel Napoca!

Cere o oferta

Persoana Contact

Dana Petean

Telefon: 0733 410 172

Email: events@hotelnapoca.ro

Adresa: Str. Octavian Goga, nr. 1-3, Cluj, Cluj-Napoca

Web: http://hotelnapoca.ro/