Acasa   -  Restaurant - Bucuresti - Hanul cu Tei

Hanul cu Tei

Bucuresti | Sector 5

Maxim persoane 200
Stil Modern
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei
Hanul cu Tei

Despre | Hanul cu Tei

Hanul cu Tei își extinde orizonturile și și-a propus să ajungă și la un alt fel de public. Două săli de meeting și una de conferințe, dotate cu aparatura necesară unor astfel de întâlniri. Bunul gust și rafinamentul cu care ne-am obișnuit clienții restaurantului nu lipsesc nici din acest nou loc. Sălile sunt dotate cu: internet wi-fi de mare viteză, video proiector, ecran pentru proiecție, flip-chart, sistem de sonorizare, microfoane fixe si moblile, serviciu de fotocopiere și imprimare.
Ideale pentru întâlniri de board, training-uri, programe de educație managerială, evenimente de leadership, teambuilding-uri, conferințe, seminarii, prezentări, lansări de produs, sedințe sau orice alt tip de eveniment corporate

Un alt plus pe care îl aducem este zona de coffee-break, un loc cozy, intim, elegant și modern, perfect pentru relaxarea sau socializarea din pauzele evenimentului.

Noi înțelegem perfect cerințele și standardele unor evenimente corporate și ce presupun standardele de organizare conferințe, astfel că punem la dispoziția clienților toate facilitățile de care au nevoie, de la video proiectoare, instalație audio, la pachete de meniu adaptate exigențelor lor și particularităților de organizare conferințe.

Rezervați una dintre cele două săli de ședință, menite să asigure confortul echipei sau clienților dumneavoastră, să încurajeze creativitatea și concentrarea. Personalul nostru vă va asigura tot ce aveți nevoie. De la echipamentele audiovizuale, flip chart-uri, la servirea preparatelor și băuturilor. Știm că uneori ieșirea din mediul dumneavoastră, de zi cu zi, este exact ceea ce oamenii au nevoie pentru a-și lua doza de creativitate.
Hanul cu Tei vă pune la dispoziție o sala pentru organizare evenimente corporate ce corespunde tuturor cerințelor pentru organizarea de: conferințe, cursuri de formare profesională și leadership, sesiuni de training, seminarii de vânzări și training, workshop-uri, recepții, expoziții, conferințe de presă, cursuri de formatori și multe altele. Capacitate: 50-200 persoane

Detalii

Maxim persoane200
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hanul cu Tei!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hanul cu Tei

Telefon: 0720 566 366

Email: conferinte@hanulcutei.ro

Adresa: Strada Lipscani nr. 63-65, Bucuresti, Sector 5

Web: hanulcutei.ro