Acasa   -  Restaurant - Brasov - Hanul Domnesc

Hanul Domnesc

Brasov | Sacele

Maxim persoane 350
Stil Rustic
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc
Hanul Domnesc

Despre | Hanul Domnesc

Complexul hotelier Hanul Domnesc *** amplasat ideal la intersectia dintre Brasov si Sacele, pe DN1, la poalele muntelui Piatra Mare, avand un acces auto facil catre zona comerciala a orasului, la 8 km de centrul istoric al Brasovului sau la 15 km de Predeal. Hanul Domnesc *** reprezinta locul ideal pentru turismul de business şi cel de placere, atragand prin zona turistică aflata in imediata apropiere.

Aici se pot organiza conferinte, seminarii, intalniri de afaceri sau evenimente festive. Suntem o gazdă minunata, avand toate dotarile necesare pentru reusita oricarui eveniment important pentru dumneavoastra. Restaurantul nostru este locul ideal unde puteti servi pranzul sau cina, savurand preparate delicioase ale bucatariei nationale oferite de specialistii nostri in arta culinara. Restaurantul pune la dispozitia clientilor o capacitate de 180 de locuri, impartit in mai multe separeuri pentru a creea intimitate, este locul potrivit atat pentru petreceri private cat si pentru o masa relaxanta cu prietenii sau o cina romantica.

Complexul turistic Hanul Domnesc *** vine in sprijinul tuturor celor care doresc sa organizeze evenimente importante, conferinte sau intalniri de afaceri, prin cele trei sali cu capacitati de 60 locuri, 200 locuri si 350 locuri.

Pentru fiecare sala, in functie de evenimentul dorit punem la dispozitia clientilor materiale necesare bunei derulari a oricarui eveniment: sali spatioase, decoratiuni de nunta de diferite culori si modele sau aparatura necesara conferintelor – echipament audio-video (sonorizare, videoproiector), plasma TV şi DVD player, acces internet WI-FI de mare viteza, ecran, flipchart, whiteboard si materiale consumabile, computer, laptop, lumina naturala, pot satisface cele mai inalte cerinte.

Filosofia noastra este ca munca sa ne aduca bucurie. Cea mai buna cale de a ne bucura de munca nostra este sa ne asiguram ca toti clientii nostri sunt fericiti.

Detalii

Maxim persoane350
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hanul Domnesc!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hanul Domnesc

Telefon: 0743 159 083

Email: contact@hanuldomnesc.ro

Adresa: Str. Timis nr. 70, 505600, Brasov, Sacele

Web: hanuldomnesc.ro