Acasa   -  Restaurant - Timis - Hotel Boavista

Hotel Boavista

Timis | Timisoara

Maxim persoane 400
Stil Modern
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista
Hotel Boavista

Despre | Hotel Boavista

Situat în imediata vecinătate a Centrului Regional de Afaceri Timișoara, a Stadionului Dan Păltinișan din Timișoara și a Sălii de Sport Constantin Jude, Hotel Boavista Timisoara este amplasat într-o locație privelegiată ce vă invită la relaxare și destindere la doar 1,5 km de centrul orașului

Hotelul construit și inaugurat în anul 2002, renovat complet in 2017, cu un interior modern și elegant dispune de o sală de fitness, saună, restaurant și un Centru de Conferințe cu trei săli cu o capacitate ce variază intre 10 și 400 de persoane, complet utilate și echipate.

Restaurantul La Vendetta va asteapta intr-o ambianță plăcută cu un meniu care contopeste intr-un mod armonios preparatele bucătăriei internaționale cu cele specific locale.

Fie că aveți de organizat o petrecere a nunții, un botez, un majorat sau un eveniment privat diferit, sala Boavista Events se află la dispoziția dumneavoastră. Cu un decor clasic, care satisface chiar și cele mai exigente gusturi, sala de evenimente Boavista Dining & Events Timișoara poate deveni cadrul de poveste al momentului special pe care l-ați planificat cu atât de multă dăruire.

Detalii

Maxim persoane400
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hotel Boavista !

Cere o oferta

Persoana Contact

Alexandru Sebastian

Telefon: 0 256 309409

Email: office@hotelboavista.ro

Adresa: Aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A, Timis, Timisoara

Web: https://hotelboavista.ro