Acasa   -  Restaurant - Cluj - Hotel Paradis Cluj

Hotel Paradis Cluj

Cluj | Cluj-Napoca

Pret de la 21 euro
Maxim persoane 130
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj
Hotel Paradis Cluj

Despre | Hotel Paradis Cluj

Hotelul Paradis din Cluj Napoca beneficiaza de o amplasare privilegiata, fiind situat la mica distanta de principalele puncte de interes ale orasului, in centrul noii zone de afaceri din cartierul Marasti, fiind cea mai buna alegere pentru cei ce calatoresc in interes de afaceri si nu numai.

Bucatarie internationala asezonata cu arome locale
Un nou punct de referinta printre restaurantele din Cluj-Napoca, Restaurantul Arcimboldo, din incinta Hotel Paradis**** este noul loc de intalnire pentru cei ce pretuiesc bucataria internationala asezonata cu arome locale.

Cu o capacitate de 130 de persoane, intr-o ambianta de stil si rafinament, lumina si culoare, restaurantul nostru este locul perfect pentru o Nunta ca in Paradis. Pentru a veni in intampinarea dorintelor Dumneavoastra, Arcimboldo Cluj va ofera o serie de facilitati utile, precum: consultatnta, alegerea meniului dupa posibilitatile financiare ale solicitantului, precum si ajutor in alegerea furnizorilor. Oferta noastra este una completa, si nu implica preturi ascunse, optiunile clientilor fiind respectate pana la cele mai mici detalii.

Este normal sa va doriti succesul garantat al evenimentului organizat de Dumneavoastra. Pentru aceasta sunt importante cateva detalii, printre care un loc fruntas il ocupa sala de eveniment aleasa ca loc de desfasurare al acestuia. Fie ca doriti sa organizati un eveniment privat, sau unul corporate, Hotel Paradis Cluj va pune la dispozitie pe langa salile de organizare ale evenimentului si o echipa de profesionalisti care vor face din evenimentul dumneavoastra unul de neuitat.

Detalii

Pret de la21 euro
Maxim persoane130
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hotel Paradis Cluj!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hotel Paradis Cluj

Telefon: 0754-033.907

Email: office@paradis.ro

Adresa: Str. Ciocarliei 47, Cluj, Cluj-Napoca

Web: paradis.ro