Acasa   -  Restaurant - Brasov - Hotel Q Brasov

Hotel Q Brasov

Brasov | Brasov

Pret de la 34 euro
Maxim persoane 80
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov
Hotel Q Brasov

Despre | Hotel Q Brasov

Hotel Q Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a orasului, cu patrimoniu turistic imens si bogat, la numai cateva minute atat de Gara Brasov cat si de centrul vechi al orasului, unde veti beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Brasov.

Organizare nunti, botezuri, banchete si evenimente speciale
Daca planificati un eveniment important din viata dumneavoastra, Hotel Q Brasov se va dovedi a fi gazda perfecta pentru dvs. ,venind in intampinarea exigentelor dvs cu pachete personalizate pentru organizarea de banchete, evenimente festive, nunti, botezuri, total adaptate cerintelor dvs.Va punem la dispozitie 2 sali cu o capacitate de 80, respectiv 30 locuri.
Cadoul Hotel Q Brasov pentru miri: Consultanta legata de orice detaliu: invitatii, cocarde, marturii, aranjamente (florale, cu baloane, etc.), fantana de ciocolata, fotografi, echipa de filmare, muzica.
Reducere la cazare pentru invitati.

Daca planificati un eveniment business sau cazare, Hotel Q Brasov se va dovedi a fi gazda dumneavoastra in obtinerea succesului, venind in intampinarea exigentelor dumneavoastra cu pachete personalizate pentru organizarea de conferinte, training-uri, intalniri de afaceri, total adaptate cerintelor dvs. Va punem la dispozitie 2 sali de conferinta de 80, respectiv 30 locuri, fiind echipate cu echipament audio-video, climatizare ,videoproiector, microfon , internet wireless,computer laptop, flip-chart si consumabile si ecran de proiectie.

Detalii

Pret de la34 euro
Maxim persoane80
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hotel Q Brasov!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hotel Q Brasov

Telefon: 0758565519

Email: office@qbrasov.ro

Adresa: Strada Nicopole, nr. 54, Brasov, Brasov

Web: qbrasov.ro