Acasa   -  Restaurant - Bucuresti - Hotel Restaurant Irisa

Hotel Restaurant Irisa

Bucuresti | Sector 1

Pret de la 35 euro
Minim persoane 50
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Irisa
Hotel Irisa
Hotel Irisa
Hotel Irisa
Hotel Irisa
Hotel Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa
Hotel Restaurant Irisa

Despre | Hotel Restaurant Irisa

Irisa este un brand cu istorie in industria hoteliera locala. Lansat ca un business de familie, in urma cu 20 de ani, Hotel Irisa este astazi un loc reper in Bucuresti.
Irisa inseamna totodata o experienta completa, prin meniul savuros si ambientul creat in cele 2 spatii de restaurant, Salonul Irisa si Crama Irisa. Locuri ce sunt completate de o terasa superba si inflorita, in perioada primavara-vara.

Brandul Irisa inseamna si o bucatarie savuroasa. Meniul, apreciat in special pentru preparatele autohtone, cuprinde si retete din bucataria internationala. Zona de restaurant inseamna un salon cochet, cu o capacitate de 100 de locuri, precum si o crama autentic romaneasca, decorata 100% in spirit traditional.
Cu o capacitate de 80 pana la 100 de locuri, crama Irisa reprezinta locul ideal pentru sarbatorirea de evenimente, fie private sau corporate. Amenajata in stil 100% autentic, crama este dotata cu sisteme de racire, ventilatie si purificare a aerului si sistem de sunet. In functie de specificul evenimentului, putem personaliza setup-ul spatiului, pentru a asigura cadrul perfect.

Visati mereu la evenimentul perfect, organizat fara cusur si care sa ramana un reper in memoria invitatilor. Fie ca sunt evenimente private sau corporate, echipa noastra poate gestiona cu profesionalism orice asteptare a unui eveniment de succes.
Evenimente private: nunti, botezuri, aniversari, dineuri, petreceri de familie, mese comemorative.
Evenimente corporate: conferinte, seminarii, simpozioane, cocktailuri, receptii, lansari, petreceri de companie.
Te putem ajuta cu pregatirea fiecarui detaliu. De la alegerea meniului potrivit, pana la set-up, decoratiuni, muzica si orice alt serviciu conex, in functie de tema evenimentului. Oferta de meniuri este diversificata si poate fi personalizata dupa gustul clientului, combinand atat stilul contemporan cat si cel traditional. Pretul pentru un meniu de eveniment porneste de la 35 Euro/persoana si poate ajunge pana la 80 Euro.
Pentru evenimentele origanizate in locatia noastra nu percepem taxa de inchiriere pentru sala si pentru decorarea ei standard (mese si scaune imbracate).
La cerere, putem oferi servicii de catering si in cadrul unor evenimente organizate in deplasarer, in alte locatii private sau chiar la dumneavoastra acasa.

Consultati oferta speciala si oferta curenta sau cereti-ne o oferta de pret pentru urmatorul eveniment.
#restaurant nunta, restaurant botez, local petrecere Bucuresti, locatie nunta, sala nunta, locatie evenimente, sala festiva

Detalii

Pret de la35 euro
Minim persoane50
Maxim persoane100
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Hotel Restaurant Irisa!

Cere o oferta

Persoana Contact

Hotel Irisa

Telefon: (+4021) 223.49.65 ; (+4021) 223.49.66

Email: restaurant@irisa.ro

Adresa: Banu Manta 24, Bucuresti, Sector 1

Web: http://www.irisa.ro