Acasa   -  Conac, palat - Dambovita - Insieme Grand Resort

Insieme Grand Resort

Dambovita | Potlogi

Pret de la 59 euro
Maxim persoane 600
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort
Insieme Grand Resort

Despre | Insieme Grand Resort

Clubul Insieme Grand Resort situat la doar 45 de km de Bucuresti, in Pitaru, satul natal al lui Nicolae Grigorescu, s-a dezvoltat in jurul conacului boieresc ce a apartinut mai intai lui Ienache Vacarescu. Amplasat intr-un loc incarcat de istorie, alaturi de un cadru pitoresc si un parc de 50.000 mp, Insieme Grand Resort este un concept unic in Romania si reprezinta alegerea ideala pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Va punem la dispozitie un restaurant cu capacitatea de 250 de persoane, alaturi de cele mai diverse meniuri, adaptate specificului evenimentului. Suntem in permanenta preocupati sa raspundem exigentilor dumneavoastra, de aceea, in restaurantul nostru folosim produse de cea mai buna calitate, cu precadere bio, inclusiv din productia proprie.
Indiferent de specificul evenimentului privat (nunta, botez, cina festiva, aniversari, petrecerea burlacilor/burlacitelor; seri tematice) echipa noastra va ofera intotdeauna consultanta de specialitate si cele mai bune solutii in organizarea ervenimentului dumneavoastra.

Evenimente Private
Pentru evenimente private va punem la dispozitie doua locatii tip restaurant (cu o capacitate de 180 persoane si respectiv 60 persoane) precum si un pavilion cort - excelent pentru organizare evenimente fastuoase, ce poate gazdui pana la 600 de persoane, alaturi de cele mai diverse meniuri, adaptate specificului evenimentului. Suntem in permanenta preocupati sa raspundem exigentilor dumneavoastra, de aceea, in restaurantul nostru folosim produse de cea mai buna calitate, cu precadere bio, inclusiv din productia proprie.
Indiferent de specificul evenimentului privat (nunta, botez, cina festiva, aniversari, petrecerea burlacilor/burlacitelor; seri tematice) echipa noastra va ofera intotdeauna consultanta de specialitate si cele mai bune solutii in organizarea evenimentului dumneavoastra.

Evenimente Corporate de Succes
Oferim clientilor nostri servicii de calitate, infrastructura necesara organizarii celor mai diverse evenimente corporate, consultanta de specialitate, dar si numeroase facilitati pentru evenimente corporate de succes: piscina semiolimpica, cu apa sarata, 10/15 m, 2 sali de conferinte dotate cu infrastructura necesara (sala Grigorescu /sala Filip Lens), teren de sport multifunctional (baschet, volei, fotbal, competitii sportive), teren de tenis, echitatie, pescuit sportiv, health & spa.

Detalii

Pret de la59 euro
Maxim persoane600
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Localizare harta

Reviews

Nu exista Reviews pentru Insieme Grand Resort!

Cere o oferta

Persoana Contact

Ionut Polizache

Telefon: 0788.348.302

Email: rezervari@insieme.ro

Adresa: Pitaru, comuna Potlogi, Dambovita, Potlogi

Web: http://www.insiemegrandresort.ro