Acasa   -  Sala banchet - Bucuresti - LE CHATEAU

LE CHATEAU

Bucuresti | Sector 3

Pret de la 59 euro
Maxim persoane 400
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU receptie
LE CHATEAU receptie
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU nunta
LE CHATEAU nunta
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU intrare
LE CHATEAU intrare
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU
LE CHATEAU

Despre | LE CHATEAU

Localizat în zona Pieţei Alba Iulia din Bucuresti, Le Château a fost gândit, încă din faza de proiectare, pentru a răspunde celor mai exigente nevoi şi pentru a veni în întâmpinarea aşteptărilor unui public elevat, atent la cele mai mici detalii cand vine vorba de evenimente de anvergura. Aceste nevoi au fost îndeplinite atât prin finisajele somptuoase, cât şi prin interioarele generoase, potrivite unor evenimente de amploare, asa cum putine ballroomuri din Bucuresti pot gazdui.

În designul Le Château Ballroom Bucuresti, stilul modern se împleteşte cu luxul clasic al salonului de evenimente, strălucirea se reflectă în pardoselile ample din marmură intarsiată şi picturile murale, iar volumul este dat de coloane impunatoare şi candelabre cristaline. Un salon de evenimente cum rar veti mai gasi in Bucuresti.
Wi-Fi de mare viteză, servicii de supraveghere video interioară şi exterioară cu camere HD, echipamente profesionale complete de sonorizare, efecte de lumini si proiectie ce includ lumini de scenă, lumini ambientale inteligente şi lumini arhitecturale, proiectoare profesionale, laser show, plasme de mari dimensiuni şi un impunator ecran de proiectie. Conditii speciale pentru evenimente precum nunti, botezuri, evenimente corporate sau private.

Le Château Ballroom Bucuresti se mândreşte cu un salon de evenimente de 500 de metri pătraţi, la care se adaugă cei 260 de metri pătraţi ai terasei şi un lobby generos, spatii ce pot acomoda pana la 800 de invitati. Pentru spectacole si prezentari de înaltă ţinută, salonul de evenimente beneficiază de o scenă impunatoare de 130 de metri pătraţi, demnă de un adevarat teatru si accesibilă printr-o scară elegantă.

Facilităţile oferite de Le Château Ballroom Bucuresti acoperă absolut orice necesitate pentru ca evenimentele organizate în acest spaţiu sa atingă perfecţiunea: chef executiv de talie internaţională, o terasă multifuncţională care poate fi amenajată pentru cocktailuri si ceremonii în aer liber, wine library, locuri de parcare, apartament DeLuxe si nu in ultimul rand, o echipa dedicata, formata din cei mai buni si experimentati profesionisti.

Detalii

Pret de la59 euro
Maxim persoane400
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Reviews

Nu exista Reviews pentru LE CHATEAU !

Cere o oferta

Persoana Contact

LE CHATEAU - Castelul din Inima Capitalei

Telefon: 0725.333.333; 0731.230.000; 0735.244.444

Email: contact@le-chateau.ro

Adresa: Strada Turturelelor nr.11, Bucuresti, Sector 3

Web: http://www.le-chateau.ro