Acasa   -  Salon - Ilfov - Lido Studio

Lido Studio

Ilfov | Buftea

Pret de la 70 euro
Minim persoane 150
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio
Lido Studio

Despre | Lido Studio

Cauti un salon evenimente potrivit pentru o petrecere intima? Sau poate un salon evenimente pentru o nunta mare, cu sute de invitati?
Nimic mai simplu. Lido Studio din Buftea iti pune la dispozitie spatiul de care ai nevoie, indiferent de marimea evenimentului pe care il ai in vedere. Totodata, stim cat de importante sunt detaliile, de aceea ne implicam si le acordam toata atentia, pornind de la un concept interesant si un scenariu bine pus la punct, pana la implementarea minutioasa din timpul petrecerii, astfel incat rezultatele sa fie pe masura asteptarilor si sa satisfaca pana si cele mai exigente standarde. Amplasat in incinta studiourilor de film Buftea, Lido are posibilitatea unica de a transforma orice eveniment intr-o poveste demna de un film american. Amplasamentul special al cortului de evenimente reuseste cu success sa imbine linistea naturii cu toate facilitatile de care ai nevoie atunci cand pregatesti un eveniment a carui amintire va dainui toata viata.

LOCATIE PREMIUM
Lido Studio iti pune la dispozitie un salon evenimente ideal pentru orice ocazie, de la evenimente corporate, la team buildinguri, lansari de produs si evenimente private, precum nunti, botezuri sau aniversari. Indiferent de complexitatea evenimentului pe care vrei sa il organizezi, echipa noastra te poate ajuta sa il transformi intr-o experienta de neuitat pentru tine si invitatii tai. Datorita parteneriatului cu Bucharest Film Studio, locatiei spectaculoase – chiar pe malul lacului Buftea – si serviciilor exclusive, organizam evenimente tematice intr-o ambianta de basm, clipe de rasfat alaturi de cei dragi si povesti memorabile.

De la nunta perfecta, la botezuri sau zile de nastere ca-n filme, evenimentele noastre sunt recunoscute pentru rafinament, eleganta si originalitate. In functie de amploarea evenimentului pe care doresti sa il gazduim, ai la dispozitie doua ballroom-uri:
Lido Studio – capacitate minim 150 de persoane
Studio 25 – capacitate minim 250 de persoane
Lido Studio dispune de patru corturi de evenimente, cu dimensiuni incepand la 30 mp si pana la cortul cel mare, care are peste 300 mp. Toate corturile de evenimente pe care le folosim sunt concepute si construite pe o structura geodezica, numai din materiale premium. Spatiul este completat de o terasa in aer liber, dar si de pontonul lung de 45 de metri, care leaga apa lacului Buftea de mal. In plus, oaspetii se bucura si de o parcare pazita, cu o capacitate de aproximativ 70 de locuri.
Gandite pentru a se adapta la orice fel de eveniment, ballroom-urile Lido Studio si Studio 25 te vor fermeca prin distinctie si creativitate. Provoaca-ne sa recream momente si locatii pe care le-ai vazut doar in povestile de pe micile sau marile ecrane si nu vei fi dezamagit.

Vrei sa organizezi un eveniment corporate reusit?
Indiferent de complexitatea si dimensiunea evenimentului, pentru noi, el se situeaza la intersectia dintre arta si stiinta, dintre creativitate si detalii logistice. Pentru un eveniment de neegalat, cele peste 30.000 de costume, 40.000 de accesorii, 20.000 de obiecte de recuzita si mobilier aflate in colectia noastra, alaturi de masina de epoca potrivita, vor face ca orice idee sa poata fi pusa in scena intr-o maniera autentica.

Detalii

Pret de la70 euro
Minim persoane150
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Lido Studio!

Cere o oferta

Persoana Contact

Lido Studio

Telefon: 0800 471 505

Email: contact@lido-studio.ro

Adresa: Strada Studioului, 070000, Ilfov, Buftea

Web: www.lido-studio.ro