Acasa   -  Cort evenimente - Iasi - Liria Events

Liria Events

Iasi | Iasi

Maxim persoane 330
Stil Clasic
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events
Liria Events

Despre | Liria Events

Povestea noastră a început cu un vis frumos, s-a conturat împreună cu oameni dedicați și multă muncă.
Noi avem un concept unic în România, Liria Events fiind singura locație de evenimente cu jumătate de structură construită pe apă. Găzduim toate tipurile de evenimente și sperăm ca fiecare moment să aibă o personalitate proprie, originală. Evenimente specifice precum nunți și botezuri vor avea o atmosferă intimă, exclusivistă și modernă, unde fiecare va deveni parte din poveste.

Lacul, verdeața și aerul romantic alcătuiesc un peisaj unic pentru nunta voastră de poveste. Structura noastră este unică în România, fiind o locație circulară, suspendată pe lac, cu deschidere în aer liber. Chiar dacă vă doriți o nuntă mare de 330 persoane sau optați pentru o variantă mai restrânsă, sala noastră poate fi adaptată.

Companii mici și mari, multinaționale, bănci și firme cunoscute vor putea să-și organizeze evenimente dichisite pe lac, într-o atmosferă căldă și specială. Chiar dacă este ziua companiei, petrecerea de sfârșit de proiect sau lansarea unui produs, noi oferim un cadru deosebit pentru ideile voastre inedite. Relaxați-vă mințile și trăiți autentic fiecare petrecere pentru voi.

Gândim proiecte frumoase pentru oamenii speciali care cred în idei concept. Vrem să petrecem până în zori, pe ritmuri vibrante, cu zâmbete largi, în pași de dans. Fiecare moment gândit la noi are o notă distinctivă, care va proiecta pe lac amintiri deosebite. Imaginația noastră colorată va pune distracția la încercare, iar voi veți fi liberi să trăiți intens fiecare eveniment creat de noi.

Detalii

Maxim persoane330
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Liria Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Liria Events

Telefon: 0747520303

Email: contact@liria-events.ro

Adresa: Lacul Aroneanu, Iasi, Iasi

Web: liria-events.ro