Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Bucuresti - Lucian Band

Lucian Band

Bucuresti |

Pret de la 800 euro
Numar membrii 6
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band
Lucian Band

Despre | Lucian Band

Formatia Lucian Band este o formatie premium, una dintre cele mai bune existente pe piata romaneasca, specializata in evenimente artistice, nunti, petreceri private sau corporate. Lucian Band este o echipa bine structurata si formata cu dorinta de a se perfectiona continuu. Pentru ca isi respecta foarte mult publicul, formatia Lucian band din Bucuresti reuneste in componenta sa cei mai buni instrumentisti si solisti, cu o experienta impresionanta.

Formatia Lucian band va poate onora evenimentul fie el nunta sau botez in Bucuresti si alte localitati. Acopera un repertoriu diversificat: Cafe-concert, Jazz, Vals, Tangouri celebre, Cover-uri, Muzica usoara romaneasca, muzica populara si de petrecere! O formatie ideala pentru o nunta cu prestanta! Formatia va personaliza muzical fiecare moment important al evenimentului, de comun acord cu organizatorii evenimentului. Formatia,va presta live de la inceperea evenimentului pana la finalulul lui.Vom face pauza doar cand invitatii vor fi obositi de-atata dans si voie buna si nu vor mai putea tine pasul cu noi.
Muzica va fi in permanenta prezenta pe toata perioada evenimentului, fie ca va fi cantare live cu formatie sau liantul dinte noi, Dj-ul, care va intretine o atmosfera de buna dispozitie si antren!

Pentru ca evenimentul dumneavoastra (nunta sau botez din Bucuresti) sa fie unul deosebit si spectaculos, putem invita unul sau mai multi colaboratori ai formatiei, care vor aduce un plus de diversitate si culoare iar show-ul din timpul evenimentului va fi unul original si unic. Formatia si artistii vor ramane in locatie unde vor sustine show-ul artistic pe toata durata evenimentului!

Detalii

Pret de la800 euro
Numar membrii6

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Lucian Band!

Cere o oferta

Persoana Contact

Lucian Band

Telefon: 0765.249.473

Email: lucianband@gmail.com

Adresa: Bucuresti,

Web: lucianband.ro