Acasa   -  Alte servicii - Cluj - Lumanarie

Lumanarie

Cluj | Campia Turzii

Lumanarie
Lumanarie
marturii nunta mini-lumanari
marturii nunta mini-lumanari
lumanari nunta
lumanari nunta
Lumanarie
Lumanarie
Lumanarie
Lumanarie
Lumanarie
Lumanarie
lumanare botez
lumanare botez
lumanari speciale
lumanari speciale

Despre | Lumanarie

Lumanarile create in atelierul nostru de productie sunt realizate manual dupa o reteta proprie din materie prima de cea mai buna calitate, rezista la temperature ridicate, au un timp de ardere mare si nu scot fum negru.

Fie ca este vorba despre lumanari de botez, lumanari de nunta sau lumanari parfumate, fiecare lumanare este unica, deoarece este lucrata manual cu multa pasiune.
Lumanari de nunta realizate manual, ulterior decorate.Lumanarile pot fi personalizate la cerere cu numele sau initialele mirilor/nasilor si/sau data nuntii, personalizarea este gratuita. Lumanarile sunt disponibile in mai multe dimensiuni si se pot modifica in functie de tematica nuntii dvs.
Marturiile lumanari decorative parfumate sunt special create pentru a aduce un plus de design evenimentului organizat de dumnevoastra.
Lumanari de botez realizate manual,ulterior decorate.Lumanarile se pot personaliza cu numele bebelusului si data botezului. La cerere,in functie de preferinta fiecare model se poate adapta cromatic la tematica botezului.

Urmarim sa le oferim clientilor nostrii produse de calitate superioara,bazandu-ne pe dezvoltarea unei relații de respect și încredere. Incercam sa tinem pasul cu ultimele tendințe in domeniu,fiind într-o continua dezvoltare, utilizand la maximum capacitatea noastra creativa și mijloacele tehnice și materialele de care dispunem.

Creem modelele de lumanari unicat in Romania.

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Lumanarie!

Cere o oferta

Persoana Contact

Lumanarie

Telefon: 0745006155

Email: contact@lumanarie.ro

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918 nr. 101, Cluj, Campia Turzii

Web: lumanarie.ro