Acasa   -  Salon - Ilfov - Navaro By Green City

Navaro By Green City

Ilfov | 1 Decembrie

Pret de la 52 euro
Minim persoane Nu exista un minim
Navaro By Green City
Navaro By Green City
Salon Eve - 140 persoane
Salon Eve - 140 persoane
Hambar Navaro  - 400 persoane
Hambar Navaro - 400 persoane
Cortul Navaro Pool - 200 persoane
Cortul Navaro Pool - 200 persoane
Navaro Ballroom - 600 persoane
Navaro Ballroom - 600 persoane

Despre | Navaro By Green City

Navaro By Green City dispune de 4 locatii, un Ballroom cu o capacitate de pana la 600 de persoane, un cort de evenimente la piscina cu o capacitate de 250 de persoane, Salon cu o capacitate de 140 de persoane si un Hambar cu o capacitate de pana la 400 de persoane!

Noi te ajutăm să organizezi evenimente dintre cele mai diverse, cu temă sau fără temă: nunți, botezuri, cununii, zile de naștere, aniversări, petreceri de companie, team-building, mese de afaceri.

Atunci când vine vorba de conferințe, seminarii, workshopuri, team-building, training, petreceri cu anjagații, petreceri tematice, petreceri de Crăciun și alte petreceri sau întâlniri de afaceri, Navaro este locul ideal, pentru că te scoate din tumultul orașului și te introduce într-o atmosferă de liniște și creativitate.

Cele 2 săli de conferință, una cu o capacitate de 100 de persoane, iar cealaltă de 200 de persoane pot fi organizate din punctul de vedere al spațiului și funcționalității, pentru a încadra orice tip de concept.

Oferim coffee break-uri cu ieșire în spațiul verde, mese de prânz și cină apetisante și cost-eficiente, personalizate conform tipului de eveniment și cerințelor beneficiarului. În plus față de meniul diversificat și produsele proaspete, având amprenta chefului bucătar Atomei, punem la dispoziție și o echipă de ospătari profesioniști, care se ocupă de servirea meselor.

Detalii

Pret de la52 euro
Minim persoaneNu exista un minim
Maxim persoane600
StilNatura

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Navaro By Green City!

Cere o oferta

Persoana Contact

Subasu Adrian

Telefon: 0770672150

Email: Office@navaro.ro

Adresa: Comuna 1 Decembrie, Ilfov, complex Green City, Ilfov, 1 Decembrie

Web: www.navaro.ro