Acasa   -  Salon - Buzau - Nova Imperial

Nova Imperial

Buzau | Buzau

Maxim persoane 500
Stil Clasic
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial
Nova Imperial

Despre | Nova Imperial

O locatie deschisa cu un design elegant care permite un decor in conformitate cu dorintele dumneavoastra. Daca va doriti momente de neuitat salonul Nova Imperial din Buzau este locul ideal pentru evenimentul dumneavoastra.
Centrul de evenimente Nova Imperial a fost creat din dorinta de a avea locatii cu adevarat rafinate pentru organizarea unor evenimente memorabile.
Intr-o atmosfera calda si prietenoasa sustinuta de o echipa cu adevarat implicata, evenimentele dumneavoastra vor deveni perfecte. Fie ca doriti o seara de o eleganta aristocrata si lux discret sau optati pentru o petrecere cu ritm si culoare, dans si buna dispozitie va stam la dispozitie cu toate detaliile pentru a crea un eveniment special.
Cele cinci locatii alea noastre Salon Nova Imperial , Salon Nova Clasic , Salon Amour , Club Verdi si La Seratta vin sa satisfaca orice exigente in materie de evenimete de top.

Salon Nova Imperial - O locatie speciala cum sigur iti doresti sa fie si nunta ta. Un decor rafinat, care sigur te va face sa visezi. Fie ca este vorba de o nunta sau de un botez, aceasta este sala care poate acomoda intre 70 si 170 de persoane intr-o atmosfera selecta si un decor elegant.

Salon Nova Clasic - Salon ce poate acomoda intre 140 si 350 de persoane, locatie pretabila oricarui tip de eveniment de la petreceri private la evenimente corporate intr-o atmosfera selecta si aerisita. O locatia ampla fara stalpi de interior, cu o inaltime generoasa.
Eleganta si rafinamentul salonului sunt elemente care sigur te vor impresiona atat pe tine cat si pe invitatii tai.

Salon Amour - Pentru ca nedorim sa fim cei mai buni am inaugurat in vara anului 2017 noua locatie marca imperial respectiv Salon Amour. Noua locatie va asteapta cu o sala eleganta, cu elemente clasice dar si moderne avand o capacitate cuprinsa intre 140 si 400 de invitati. O locatie spectaculoasa pentru un eveniment pe masura.

Cort La Seratta - Cortul de evenimente La Seratta este unul dintre cele mai bine cotate spatii pentru nunti din Buzau , datorita peisajului deosebit , a decorului si calitatii serviciilor.
Localizat intr-o zona superba si linistita a orasului , Parcul Crang, cortul pentru evenimente La Seratta ofera oaspetilor bucuria de a petrece momente de neuitata intr-un mediu natural, inconjurati de frumusetea padurii. Cu o capacitate cuprinsa intre 120 si 500 de persoane, cortul La Seratta combina in mod exceptional atmosfera eleganta si linistea naturii.

Club Verdi - Una dintre cele mai apreciate locatii ale centrului de evenimente Nova Imperial, Club Verdi iti ofera posibilitatea organizarii unui eveniment cu totul deosebit. Situat intr-o zona deschisa verde aceasta locatie te va impresiona cu desavarsire. Capacitatea salonului este cuprinsa intre 100 si 400 de invitati. Piscina, curtea interioara, parcare privata, zonele de lounge sunt printre atuurile acestei locatii am putea spune exclusiviste.


Detalii

Maxim persoane500
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Nova Imperial!

Cere o oferta

Persoana Contact

Nova Imperial

Telefon: 0752 166 711

Email: rezervari@salon-nunti.ro

Adresa: Str. Unirii, nr. 3, Buzau, Buzau

Web: salon-nunti.ro