Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey
Palatul Stirbey

Palatul Stirbey

Ilfov | Buftea

Pret de la 45 euro
Minim persoane 30

Despre | Palatul Stirbey

Palatul Stirbey este un vast domeniu de 24 ha, cu arbori care ating chiar si remarcabila varsta de 400 de ani, avand un superb lac interior cu o suprafata de 1.4 ha dar si o deschidere de 300 m catre lacul Buftea. Situat in orasul Buftea, la doar 18 km fata de centrul Bucurestiului si aproximativ 45 minute in cursul saptamanii si 30 minute in weekend, Domeniul ramane un spatiu al rafinamentului, deopotriva romantic si modern, pastrand intimitatea pe care o ofera parcul si biserica destinata vizitatorilor sai, precum si nobletea autentica incarcata de istorie, a Palatului Princiar.

Palatul Stirbey Buftea va pune la dispozitie 7 spatii pentru organizarea evenimentelor private sau corporatiste, consultanta in conceperea evenimentelor, transport, securitate, catering propriu, scenotehnica, instalatii de lumini, instalatii audio-video, impresariere artistica precum si orice dotari sau servicii sunt necesare desfasurarii evenimentului dumneavoastra.
Locatiile au capacitate cuprinse intre 50 si 1500 persoane, in functie de tipul evenimentului si modul de amplasare, fiecare dintre acestea oferind facilitati proprii cum sunt: parcare, terasa si ponton, ventilatie climatizare, spatii depozitare, spatii verzi generoase.
Domeniul dispune de vaste locuri de parcare pana la 450 autoturisme.

Grand Ballroom Regina Maria
Construită in 2007, cu o suprafaţă de aprox. 1.000 mp, sala Regina Maria, a fost concepută să deservească evenimente sociale cu o capacitate de pana la 600 de persoane aranjament sitting. Design-ul interior permite posibilitatea amenajării/decorării in funcție de fiecare eveniment. Sala Regina Maria dispune totodată de locuri de parcare, de o terasă descoperită de 300 mp, peluza si parc permiţind astfel extinderea spaţiului de desfăşurare a evenimentelor.

Pavilionul Prințul Știrbey
Avantajul principal al Pavilionului Prințul Știrbey este posibilitatea mixajului firesc intre spaţiul interior şi ambientul natural, indiferent de anotimp. In zilele calde, pavilionul permite deschiderea completă şi acces direct In mijlocul naturii datorită pereţilor mobili. In vecinătatea pavilionului, o alee coboară spre pontonul amenajat pe lacul interior.
Cu o suprafaţă de aproximativ 700 mp, Pavilionul Prințul Știrbey are o capacitate de pana la 400 de persoane.

Pavilionul Prințesa Maria
Pavilionul Prințesa Maria, este situat pe malul lacului, cu o priveliste superba, dispunand si de un ponton generos.
Cu o suprafaţa de 300 mp, Pavilionul Printesa Maria, are o capacitate de pana la 180 de persoane. Numarul minim de persoane pentru care se ofera locatia este de 100.

Pavilionul Prințesa Nadeja
Datorită pereților - cortină, a drapajelor ivoire satinate și a deschiderii spre pădure se poate crea o atmosferă romantică, de poveste. Avantajul principal al Pavilionului Nadeja este posibilitatea mixajului intre spațiul interior și ambientul natural. In zilele calde, pavilionul permite deschiderea aproape completă și accesul direct in mijlocul naturii datorită pereților mobili.
Pavilionul are o suprafata de 600 mp, avind o capacitate de pana la 350 de persoane.

Pavilion Prințesa Ecaterina
Pavilionul Prințesa Ecaterina este o construcție cu piscină alăturată, un colţ de rai in inima parcului.
Pavilionul este dotat cu zone special amenajate pentru catering şi grupuri sanitare.
Pavilionul are o suprafață de 225 mp, avind o capacitate de pana la120 persoane.

Pavilion Știrbey Vodă
Pavilionul Știrbey Vodă este cea mai nouă locație de pe Domeniu, fiind finalizată in 2018. Pavilionului Știrbey Vodă este plasat in pădure, inconjurat de copaci seculari cu terasă pe marginea Lacului Buftea. Aflat in imediata apropiere a capelei Stirbey, pavilionul ofera cadrul romantic ideal organizarii evenimentului Dvs.
Pavilionul are o suprafață de 340 mp si o capacitate de 220 de persoane.

Detalii

Pret de la45 euro
Minim persoane30
Maxim persoane600
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Palatul Stirbey!

Cere o oferta

Persoana Contact

Geanina Niculae, Maria Costea, Alina Hrib

Telefon: 0730073135; 0758110948; 0758110942

Email: office@palatulstirbey.ro

Adresa: Str. Stirbey Voda, Nr. 36, Ilfov, Buftea

Web: http://www.palatulstirbey.ro