Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly
Piccadilly

Piccadilly

Bucuresti | Sector 3

Pret de la 45 euro
Minim persoane 50

Despre | Piccadilly

Restaurantul Piccadilly Bucuresti este locul ideal unde va puteti organiza nunta, botezuri, intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra. Organizam evenimente private, corporate si sociale.
Fie ca este vorba de o aniversare, un botez, o cununie sau nunta, ori un eveniment corporate, va punem la dispozitie spatiul adecvat evenimentului pe care vreti sa-l organizati!

Pentru o organizare cat mai buna a evenimentului Dvs. oferim consultanta pentru conceperea meniurilor personalizate, va oferim solutii rapide, raspundem solicitarilor Dvs. intr-un timp cat mai scurt si va asiguram de buna desfasurare a intregului eveniment!
Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura seara de seara de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.

Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri italienesti cu specialitatile specifice romanesti alaturi de cele mai bune vinuri. Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale Restaurantului Piccadilly , intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Restaurantul Piccadilly dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie: 120 de locuri in salonul de la parter si 100 de locuri in salonul de la etaj.

Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, chiar in centrul capitalei.

Detalii

Pret de la45 euro
Minim persoane50
Maxim persoane120
StilRustic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Piccadilly!

Cere o oferta

Persoana Contact

Piccadilly

Telefon: 0729.881.671

Email: office@restaurantpiccadilly.ro

Adresa: Strada Vulturilor 97-99, Bucuresti, Sector 3

Web: www.restaurantpiccadilly.ro