Acasa   -  Filmari, Videografi - Bacau - PM Studio

PM Studio

Bacau | Bacau

Pret de la 400 euro
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio
PM Studio

Despre | PM Studio

De 12 ani de zile am fost alaturi de mirii nostri in cea mai importanta zi din viata lor ca si familie, invatand impreuna cu ei ceea ce inseamna o nunta, fapt ce ne-a oferit ocazia sa devenim mai buni, mai profesionisti in tot ceea ce implica surprinderea momentelor dintr-o nunta.

Experienta acumulata in tot acest timp ne confera avantajul de a anticipa momentele dintr-o nunta astfel incat nici un moment important nu va fi ratat.

Punctualitatea este punctul nostru forte indiferent de locatie si timp, intotdeauna am preferat sa ajungem mai devreme decat sa intarziem, iar mirii nostri pot confirma oricand acest lucru.

Haina nu face pe om, dar va putem garanta ca in ziua nuntii voastre. vom fi imbracati exemplar, in ton cu un asa frumos eveniment din viata voastra.

Seriozitate! Pentru a putea rezista pe piata serviciilor de eveniment, seriozitatea este un punct cheie si cred ca aceasta calitate ne defineste, iar pentru a intari aceasta calitate am stabilit ca plata serviciilor noastre sa se faca la predarea materialelor catre miri, si nu dimineata.

Planificare! Intotdeauna am reusit sa incheiem un eveniment cu succes si datorita unei bune planificari a evenimentelor. Vom stabili impreuna un program al nuntii, astfel incat in acea zi sa nu fiti stresati cu ce trebuie sa faceti mai departe. Va vom ghida pasa cu pas pe intreaga perioada a evenimentului si nu numai. Ne puteti cere sfaturile oricand doriti, consilierea fiind gratuita!

Detalii

Pret de la400 euro

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru PM Studio!

Cere o oferta

Persoana Contact

Telefon: 0744 155 507

Email: filmaribacau@yahoo.com

Adresa: strada Carpati, nr 6, Bacau, Bacau

Web: www.filmaribacau.com