Acasa   -  Formatie muzica, DJ - Bacau - RD Orchestra

RD Orchestra

Bacau | Bacau

RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra
RD Orchestra

Despre | RD Orchestra

Indiferent daca este o piata publica, un stadion, o sala de concerte, un festival international, o gala, o nunta, o aniversare sau un eveniment corporate, RD Orchestra va rapi inimile audientei prin muzica lor, carisma si energia pe care o degaja.
Toti membrii RD Orchestra au studii muzicale de specialitate si au capacitatea de a se transforma pe aceeasi scena, in cadrul aceluiasi concert sau eveniment, dintr-un CVINTET intr-o TRUPA DE COVER-uri sau intr-un TARAF autentic, deoarece fiecare in parte canta la doua intrumente, atat unul modern, cat si unul traditional.
Provocand pe aceeasi scena genuri muzicale contradictorii DELIA FARTADE (saxofon/voce), ROBERT FARTADE(nai/chitara bas/voce),DENIS SAMSON (tambal/tobe), VLADUT MURARIU (pian/keyboards) si DRAGOS GEORGE NUTU (chitara electrica/chitara acustica) au reusit sa sparga tiparele si sa devina una dintre cele mai originale trupe.
RD Orchestra isi adapteaza repertoriul in functie de public si de natura evenimentului. In fiecare luna repertoriul RD ORCHESTRA se imbogateste cu noi piese – cantece originale, coveruri dupa hituri noi sau piese concepute special pentru un eveniment anume.
RD ORCHESTRA isi poate extinde formula cu instrumentisti si solisti profesionisti alaturi de care pun in scena concerte live si evenimente unice in Romania. Totul pentru show exceptional cu schimbari de costumatii, coregrafii spectaculoase, jocuri de lumini, proiectii video si efecte speciale.
Am pregatit un spectacol complex pentru petrecerile de nunta. Acesta acopera toate momentele de pe parcursul noptii, de la Marsul Nuptial, o repriza de muzica cafe concert – potrivita pentru inceputul serii, cand lumea socializeaza, trecand mai apoi la cel mai emotionant moment al serii – “Dansul mirilor”, sustinut de o piesa pregatita impreuna cu mirii, cu o coregrafie speciala, si mai apoi show-uri 100% LIVE ca invitatii sa danseze pana dimineata. Repertoriul este divers, incepand de la valsuri, tangouri, trecand la cele mai iubite coveruri internationale din toate genurile si ajungand la folclorul romanesc.
#formatie nunta, formatie petrecere, trupa nunta, taraf, trupa cover-uri, muzica live evenimente

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru RD Orchestra!

Cere o oferta

Persoana Contact

RD Orchestra

Telefon: 0740.538.617

Email: robertfartade@yahoo.com

Adresa: Bacau, Bacau

Web: http://www.rdorchestra.ro