Acasa   -  Salon - Bucuresti - Reina Events

Reina Events

Bucuresti | Sector 3

Pret de la 49 euro
Minim persoane 30
Reina Events
Reina Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events
Reyna Events

Despre | Reina Events

Reyna Events este o locatie privata, situata intr -o zona linistita a Bucurestiului, este imbinarea perfecta de eleganta si rafinament.
Arhitectura deosebita, un proiect de design de exceptie si finisajele la cele mai inalte standarde de calitate face ca Reyna Events sa fie locul ideal pentru gazdurirea evenimentelor memorabile din viata ta.
Fie ca este vorba de nunta la care ati visat sau sarbatorirea botezului celui mic, de balul de absolvire pe care il planuiti sau de petrecerea companiei la care lucrati, va stam la dispozitie cu un spatiu generos si cu totul special.

Patru saloane decorate cu stil si atentie la detalii, o minunata gradina cu piscina, o parcare generoasa, bucatarii proprii aflate sub bagheta lui Chef Razvan Alexandru, camere matrimoniale perfecte pentru a asigura odihna și intimitatea unui cuplu proaspat casatorit si a invitatilor dumneavoastra plus o serie de servicii optionale menite sa completeze evenimentul exact cum vi-l doriti.
Surpriza Reina Events si poate spatiul cu care ne mandrim cel mai mult este minunata gradina cu piscina pe care o punem la dispozitia evenimentelor memorabile din viata voastra. Decorata cu stil si atentie la detalii si usor adaptabila pentru evenimente în aer liber, piscina poate fi oricand gazda petrecerii voastre.

Salon Elysee, o imbinare spectaculoasa de elemente care redau un spatiu elegant si rafinat in care evenimentele realizate vor fi unice. Mentinand stilul clasic ce defineste Reina Events Ballroom, am adaugat influente moderne pentru a crea un cadru de poveste. Poate gazdui intre minim 160 si 300 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Salonul Victoria este un spatiu amplu, clasic si elegant, usor de adaptat pentru mai multe tipuri de evenimente care se vor distinge prin rafinament. Candelabrele impozante amintesc de filmele hollywoodiene, in timp ce peretii decorati cu tapet gazduiesc vizitatorii intr-o atmosfera calda de palat regal. Poate gazdui intre minim 160 si 250 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Salonul Sofia - Spatiu cochet si tineresc, decorat simplu si atent cu elemente pline de bun gust pentru o petrecere deosebita alaturi de cei dragi. Combinatia reusiat a nuantelor de maro ciocolata si alb va ofera luminozitatea si caldura unei atmosfere de neuitat! Poate gazdui intre minim 120 si 170 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).

Charme este salonul nostru intim, cochet si perfect pentru evenimente restranse. Terasa proprie va ofera un spatiu generos pentru relaxare. Poate gazdui intre minim 60 si 100 de persoane pentru evenimente private cu asezare la masa, in zilele de Sambata (perioada Mai-Octombrie).Detalii

Pret de la49 euro
Minim persoane30
Maxim persoane300
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Reina Events!

Cere o oferta

Persoana Contact

Madalina Ionescu

Telefon: 0724.415.433

Email: contact@reinaevents.ro

Adresa: Lt. Nicolae Pascu Nr. 81, Bucuresti, Sector 3

Web: https://www.reinaevents.ro/