Acasa   -  Restaurant - Bucuresti - Restaurant Papion

Restaurant Papion

Bucuresti | Sector 1

Pret de la 50 euro
Minim persoane 40
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion
Restaurant Papion

Despre | Restaurant Papion

Restaurantul Papion, situat în nordul Bucureştiului şi la 15 minute de centrul oraşului, pune la dispoziţia oaspeţilor două saloane: “Ballroom Papion” – restaurant cu o capacitate de 120 persoane şi “Lasser Papion”- cafenea și restaurant cu o capacitate de 80 locuri.
Arhitectura unică a clădirii continuă în interiorul restaurantului, unde te întâmpină o atmosferă glamour, caldă, relaxantă şi primitoare. Candelabrele cu design unic, aplicele stilate din cristal de Bohemia şi tavanele de oglindă, ce reflectă lumina într-un mod special, completează atmosfera regală, care te întâmpină chiar de la intrare.
Restaurantul Papion vă oferă servicii complete de calitate pentru organizări de nunți, botezuri, aniversări, petreceri de firmă, conferințe sau oricare alt eveniment special în București.

Salonul Ballroom Papion este conceput în stil neoclasic şi are o capacitate de 120 persoane. Nuanţele naturale creează o atmosferă caldă, relaxantă şi primitoare. Fiecare eveniment poate fi personalizat prin adăugarea unui plus de culoare la aranjamentele florale, lumânări, materiale şi alte accesorii, creând de fiecare dată o altă poveste. Ballroom Papion se poate transforma în sală de conferinţe, dispunând de sonorizare “Electovoice”, ecran de proiecţie şi conexiune gratuită Wi-Fi la internet. Se pot organiza şi workshop-uri, cocktailuri şi alte evenimente specifice.

Salonul Lasser Papion, cu o capacitate de 90 persoane, are dublă funcţionalitate. Pentru servirea „a la carte” a clienţilor punem la dispoziţie o gamă largă şi diversificată de preparate culinare selectate cu mare grijă. Oferim minuturi, gustări, fripturi din bucătăria mediteraneană, românească şi internaţională.
Salonul dispune de sistem de sonorizare, proiectoare, spectacol de lumini, instalaţii de fum, drept pentru care poate fi transformat cu uşurinţă într-un club. Astfel, se pot organiza petreceri de sezon / tematice: Valentine’s Day, 8 Martie, Halloween, Crăciun, Revelion s.a. Clubul poate fi inchiriat şi pentru petreceri private.
Sala dispune de un bar dotat cu echipamente moderne pentru prepararea în cele mai bune condiţii a cockteilurilor. Oferă cele mai rafinate băuturi şi vinuri dintr-o gamă largă de sortimente.

Detalii

Pret de la50 euro
Minim persoane40
Maxim persoane120
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Restaurant Papion!

Cere o oferta

Persoana Contact

Alexandra Macovei

Telefon: 0767.790.900 | 0786.744.433

Email: contact@restaurant-papion.ro

Adresa: Bucuresti, Sector 1

Web: restaurant-papion.ro