Acasa   -  Salon - Bucuresti - Restaurant Passion Club

Restaurant Passion Club

Bucuresti | Sector 6

Pret de la 38 euro
Minim persoane 70
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion
Restaurant Passion
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club
Restaurant Passion Club

Despre | Restaurant Passion Club

Terasa Restaurant Passion
Restaurant – Terasa Passion din Drumul Taberei (Bucuresti) va intampina cu un concept elegant si modern asupra modului de a satisface toate dorintele devenind astfel locul ideal pentru orice fel de intalnire, eveniment festiv sau corporate. O gama variata de preparate din bucataria romaneasca si internationala va asteapta sa le savurati intr-o atmosfera intima, relaxanta si familiala.

LOCATIE EVENIMENTE
Restaurantul Passion un loc prietenos, conceput special pentru reusita oricarui tip de eveniment. Trei saloane perfect adaptabile oricarui tip de ceremonie sau festivitate, sali spatioase, pachete optionale si consultanta de specialitate oferita pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Nunta in Bucuresti? Nimic mai simplu!

EVENIMENTE MEMORABILE
Reteta evenimentului perfect poarta semnatura marca Restaurant Passion. Petreceri, evenimente private si organizare nunta, organizare botez, petreceri aniversare sau petreceri corporate, petreceri tematice, organizare conferinte, organizare revelion, seminarii, lansari de produse, evenimente mondene, degustari de vinuri, totul poate fi organizat din timp si cu succes in cele mai mici detalii.

Salonul Lotus este situat la parterul complexului Passion pe o suprafata de desfasurare de 150 mp si cu o capacitate cuprinsa intre 70- 100 locuri la masa, va intampina cu o atmosfera calda si prietenoasa generata de un design clasic - elegant.

Salonul Ametist este siluat la parterul complexului pe o suprafata de desfasurare de 300 mp si a unui numar de 120 - 180 locuri la masa. Am creat un spatiu elegant, linistit, unde arta culinara si serviciile de inalta clasa se imbina intr-un mod fericit, in asa fel incat stilul si eleganta atmosferei create pentru dumneavoastra sa redefineasca notiunea de rafinament in asa fel incat fiecare moment pe care il petreceti la noi sa va convinga sa reveniti cu placere.

Salonul Mandarin se afla la etajul complexului Passion, cu o suprafata de desfasurare pe 120 mp si 80-120 locuri la masa ,accesul in salon se face prin receptie din gradina de vara.
Stabileste un reper pentru evenimentele de referinta din viata ta sau a companiei din care faci parte, impune-ti propriul standard.

Iti oferim solutia pentru orice tip de eveniment, spatiul perfect unde beneficiezi de serviciile dedicate ale unei echipe de profesionisti experimentati.

Detalii

Pret de la38 euro
Minim persoane70
Maxim persoane120
StilClasic

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Restaurant Passion Club!

Cere o oferta

Persoana Contact

Cristina Enescu

Telefon: 0745 111 107

Email: office@passionclub.ro

Adresa: Str. Valea Oltului nr. 117A, Bucuresti, Sector 6

Web: http://www.passionclub.ro