Acasa   -  Restaurant - Galati - Teatris

Teatris

Galati | Galati

Stil Modern
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris
Teatris

Despre | Teatris

Teatris este locul unde arhitectura, design-ul şi pofta de distracţie, ne oferă zilnic contextul ideal pentru a vă demonstra pasiunea noastră pentru artă culinară şi ingrediente de cea mai înaltă calitate. Poți să alegi intre un meniu tradițional românesc, un meniu clasic cu feluri de mancare consacrate, sau un meniu inspirat din bucătaria contemporană, fusion.
Profesionalismul, dinamica şi dedicarea întregului personal, sunt elementele ce ne definesc, noi suntem echipa Teatris, mereu purtaţi de dorinţa de a crea momente excelente de care să vă amintiţi cu zâmbetul pe buze şi cu dorinţa de a reveni iar si iar.

Dacă iti dorești o nuntă neconvențională, incearcă să experimentezi si cu meniul; chef-ii Teatris te vor ajuta cu inspirația și cu ponturi despre cum sa păstrezi bugetul in limitele pe care ți le-ai propus.
La Teatris ai incluse in preț aranjamentul sălii, precum si discount-uri la aranjamentele florale , tortul de nuntă si candy bar-ul mult visat, ai asigurată o degustare a meniului integral de nuntă, pentru 4 persoane. Două dintre acestea veți fi desigur voi, mirii, dar sfatul nostru este ca ceilalti doi « degustători » sa fie niște invitați din generatia parintilor voștri.

Detalii

StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Teatris!

Cere o oferta

Persoana Contact

Teatris

Telefon: 0746 226 225

Email: teatris@yahoo.ro

Adresa: Strada Lahovary, Nr. 5-7, Galati, Galati

Web: teatris.ro