Acasa   -  Salon - Ilfov - TreeHouse

TreeHouse

Ilfov |

Pret de la 44 euro
Minim persoane 50
TreeHouse
TreeHouse
nunta la piscina TreeHouse
nunta la piscina TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
petrecere la piscina TreeHouse
petrecere la piscina TreeHouse
pool party TreeHouse
pool party TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse
TreeHouse

Despre | TreeHouse

BUN VENIT LA TREEHOUSE

O NUNTA DE POVESTE - Puteti alege o tema care va este draga voua si puteti accesoriza evenimentul cu elemente care va reprezinta. Locatiile TreeHouse sunt foarte ofertante pentru acest lucru oferindu-va multe oportunitati pentru personalizare.
BOTEZ DE POVESTE - Pentru o astfel de zi memorabila va propunem una dintre locatiile noastre de evenimente in aer liber, in mijlocul naturii. La TreeHouse veti gasi acel loc special si memorabil in care voi si invitatii vostri va veti simti minunat.
Locatiile de evenimente corporate - Din cand in cand simtim nevoia sa spargem rutina, sa evadam. Poate fi o zi de lucru in afara biroului, un teambulding, o petrecere de companie, o lansare altfel. Pentru astfel de momente, pentru evenimente in natura, se remarca locatiile de evenimente corporate in natura, in aer liber, TreeHouse.

Locatiile noastre:
- TreeHouse Lagoon este locatia minunata pentru un eveniment la piscina, in aer liber, in mijlocul naturii. Piscina, ca punct de atractie este pozitionata central si inconjurata de verdeata. Locatia se dezvolta frumos si in liziera padurii, spatiu primitor pentru mese sau zona de cocktail. Daca va ganditi sa includeti in conceptul vostru si un pool party, TreeHouse Lagoon este alegerea perfecta pentru 100-200 de invitati. Spatii la interior de 500 mp.
- TreeHouse Forest este locatia pentru evenimente in natura, intima dar ofertanta. Amplasata in liziera padurii se continua frumos in padure oferind un spatiu frumos si racoros pentru relaxare si timp de calitate. Spatiu la interior de 300 mp, recomandat pentru 50-180 de invitati.
- O evadare in natura, intr-o gradina rebela si primitoare. In locatia de evenimente in aer liber TreeHouse Garden nu desenam copaci, ii gasiti aici. Este alegerea naturala pentru un eveniment non conformist, in mijlocul naturii, o peterecere de zi-noapte.
(50-150 de invitati) Spatiu interior 250 mp+dependinte

Diferentiatori: Aproape de Bucuresti (17km), intimitate - o locatie rezervata doar pentru evenimentul vostru, spatii verzi generoase, padure, piscina, sali pentru conferinta sau pentru luat masa,

Detalii

Pret de la44 euro
Minim persoane50
Maxim persoane200
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru TreeHouse!

Cere o oferta

Persoana Contact

TreeHouse

Telefon: 0786074261

Email: -

Adresa: DJ 601E Cosoba, Ilfov,

Web: treehouse.ro

Va mai putem oferi

Frumusani, Calarasi
Cort evenimente
Maxim persoane 350 Stil Clasic (0)