Acasa   -  Restaurant - Bucuresti - Urban House

Urban House

Bucuresti | Sector 6

Maxim persoane 250
Stil Modern
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House
Urban House

Despre | Urban House

Urban House din Drumul Taberei este locul ideal unde te poti retrage la o bere cu prietenii, sa iei pranzul, sa iti petreci serile de weekend intr-un ambient prietenos. Va asteptam impreuna cu familia, copiii avand locuri de joaca special amenajate.

Meniul nostru reprezinta cel mai mare atuu al intregului concept urban,fiind unul foarte variat, cu specialitati alese si pentru toate gusturile. Interiorul locatiei, cu un numar de 150 de locuri, are un design special care sigur te va insipira si unde vei gasi bucuria zilelor de vacanta chiar daca este weekend sau o zi din timpul saptamanii. Terasa noastra este una cu o capacitate de 250 de locuri, unde vei simti intr-adevar ca iei o gura de aer proaspat si iti vei putea incarca bateriile intr-un ambient perfect. Pe langa toate acestea venim in sprijinul vostru cu inca o terasa exterioara acoperita, unde putem gazdui 150 de persoane atat pe timpul verii cat si pe timpul iernii.

La Urban House organizam cu pasiune:
ANIVERSARI - Te sarbatorim asa cum se cuvine si iti garantam o petrecere de neuitat pentru tine si invitatii tai. Putem organiza si petreceri pentru cei mici, cu meniuri speciale si un loc de joaca.
PETRECERI DE COMPANIE - Orice companie este despre oameni, iar momentele deosebite ar trebui sarbatorite intr-un loc special.
BOTEZ - Urban House iti organizeaza prima petrecere a copilului tau. Oferim meniuri speciale in functie de dorintele tale si ale invitatilor tai.

Te asteptam la Urban House, cu un meniu variat cu specialitati alese si pentru toate gusturile!

Detalii

Maxim persoane250
StilModern

Va punem la dispozitie:

Tipuri de evenimente:

Reviews

Nu exista Reviews pentru Urban House!

Cere o oferta

Persoana Contact

Urban House

Telefon: 0 723 502 237

Email: contact@urbanbeer.ro

Adresa: Strada Brasov nr 21 F, Bucuresti, Sector 6

Web: urbanbeer.ro